Sanayide hurda araç temizliği

Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Sanayi sitesinde görüntü kirliliğine neden olan hurda araçları çekiciler yardımıyla toplayıp başka bir alana taşıdı.

Sanayide hurda araç temizliği

Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Sanayi sitesinde görüntü kirliliğine neden olan hurda araçları çekiciler yardımıyla toplayıp başka bir alana taşıdı.

05 Haziran 2017 Pazartesi 19:05
Sanayide hurda araç temizliği
Gazipaşa Belediyesi, Sanayi sitesinde görüntü kirliliğine neden olan hurda araçları çekiciler yardımıyla toplayıp belirlenen bir noktaya taşıdı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmada sanayi sitesinin çeşitli yerlerinde bulunan hurda 41 araç toplanarak görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. 
 Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, “Çevreye olumsuz etkileri olan bu araçları önce tespit ettik. Araçların tespiti için emniyet müdürlüğüne yazı yazdık. Araç sahiplerine gerekli bilgiyi verdik. Bize 1 kişi dışında dönüş yapan olmadı ve o vatandaş gelerek aracını buradan kaldırdı. Amacımız sanayimizi, içindeki bu pis görüntüden kurtarmak. Şu anda 41 tane aracı çekeceğiz. İnşallah sanayimiz güzel bir çehreye kavuşacak. Bu kötü görüntüden kurtulmuş olacağız” diye konuştu.
Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse ise “Biz esnaflar olarak bu çalışmadan çok memnunuz. Belediye Başkanımızdan temizlendikten sonra sıcak asfalt çalışmasının da olacağının sözünü aldık. Esnafımız bu durumdan çok memnun” dedi.
Otomobil tamircisi Selahattin Yılmaz ise söz konusu hurda araçların yıllardır sanayi sitesi içerisinde atıl vaziyette bulunduğunu belirterek, "Bu araçların kalkması iyi olacaktır. En azından kötü bir görüntü ortadan kalkar. Belediyeye bu çalışma için teşekkür ederim” diye konuştu.
 
 
 
Son Güncelleme: 05.06.2017 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81