Gazipaşa’da projeler hız kesmiyor

Gazipaşa Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Gazipaşa’da projeler hız kesmiyor

Gazipaşa Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

15 Temmuz 2018 Pazar 20:30
Gazipaşa’da projeler hız kesmiyor

Gazipaşa'nın güzelleşmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Pazarcı’da ekiplerimiz çıkmadan devam ediyor, Gazi’de aynı şekilde. Yakacık’ta çok güzel bir piknik alanı yapıyoruz. Bir kapalı düğün salonu yapmıştık eksiklerini tamamlıyoruz, onun yanına da hem bir kır düğünü alanı yapıyoruz, hem de piknik alanı yapıyoruz. Zeytinada’da yıllarca doktorluk yaptığım sağlık ocağının önünü yapıyoruz. Arkasından Kırahmetler ve Göçük’ün ortak kullandığı tahsisini aldığımız 500 dönümlük bir mesire alanı var. Ekiplerimiz oraya geçecek onu yapacağız. Yani kırsal mahallerde park ve piknik çalışmalarımız devam ediyor. 20 tane yeni oyun gurubu aldık, bunları yerleştireceğiz” dedi.
 
DOLUDİZGİN GİDİYORUZ
Sıcak asfalt çalışmalarının da yakın bir zamanda başlayacağını söyleyen Çelik, “Cumhuriyet Mahallesi’nden ve Korubaşı’na devam edeceğiz. Sathi asfalt planını yaptık, bütüm almak için İller Bankası’ndan havalesini bekliyoruz. Kırsal mahallelerimizdeki dereler için 40 tane baks almıştık. Karaçukur ve İnal’a koyduk. Değişik mahallerimize bu baksları koyarak vatandaşlarımızın yol kalitesini arttıracağız. Beton çalışmalarına başladık. Yani doludizgin gidiyor” diye konuştu.

 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Hacımusa Çayı ve Uluhendek Projesi ile ilgili de bilgi veren Çelik, “Hacımusa Çayı’nda çalışmalar başladı. Sıcak asfaltıyla, bisiklet yoluyla, koşu yolu parkuruyla çok ayrı bir cazibe alanı olacak. Uluhendek bizden önceki başkanlarında hayaliydi, sözüydü işte biz başladık. Etap etap yapacağız ki insanlar güzelliği ve yerinin değer gördüğünü anlayınca bizimkini de yap diyecekler. Hedefimiz 3-4 yıl içinde Uluhendeği D400’ün oradan başlayıp, denize dökülen yere kadar yapmak. Bunu bitirip 3-4 yıl içinde ıslah edip, hem sinekten, hem pislikten kurtaracağız. Hem de görsel güzellik kazandıracağız. Etrafındaki yolarda ışıklandırma yapacağız. Yüksekten baktığımız zaman Uluhendek Gazipaşa’nın içinde kınalı bir dere gibi süzülecek” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81