Gazipaşa şantiye gibi

Gazipaşa Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı, parke, asfalt ve sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi.

Gazipaşa şantiye gibi

Gazipaşa Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı, parke, asfalt ve sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi.

01 Kasım 2018 Perşembe 20:07
Gazipaşa şantiye gibi

Şehrin dört bir yanına hizmet götürmek için mücadele eden belediye ekipleri harıl harıl çalışıyor. Şehir merkezinden, kırsala birçok mahallede çalışmalarını sürdüren Gazipaşa Belediyesi, ilçemizi bir şantiye alanına çevirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında birçok mahallenin yol sorunu ortadan kaldırılırken, birçok mahalleye çok amaçlı mahalle konağı yapıldı. Altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla ilçe halkının sorunlarını sıfıra indirmek için mücadele eden Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, vatandaşların zaman geçirebileceği sosyal alan projelerine de öncelik verdi. Bu kapsamda Göçük Mahallesi Sümbüller mevkiinde yapımı devam eden mesire alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
YENİ YOLLAR YENİ HİZMETLER
Yaşanabilir bir Gazipaşa yaratmak için 2014 yılında Gazipaşa Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, ilçemizde yol sorunu olan mahallelere el attı. Geçtiğimiz günlerde Gürçam Mahallesi Dere mevkiinde başlatılan asfalt çalışması tamamlandı. Yıllardır yol sorunu çeken Dere mevkii sakinleri konforlu bir yola kavuşurken, belediye başkanı Çelik, Dere mevkiine asfalt döken ilk belediye başkanı olmanın gururunu yaşadı. Yıllardır toprak yolda çile çeken Dere mevkii sakinleri ise, tozlu ve çamurlu yollardan kendilerini kurtaran başkan Çelik teşekkür ettiler. Yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra sosyal alan yapımını önem veren başkan Çelik, Sümbüller mevkiine Göçük Mahallesi’nin ilk mesire alanını inşa edecek. Çalışmalarına geçtiğimiz gün başlanan mesire alanı önümüzdeki ay vatandaşların hizmetine açılacak.
ÇIĞLIK’TA YOL ÇALIŞMASI
Çığlık Mahallesi’nde altyapı ve yol çalışması başlatan Gazipaşa Belediyesi, asfalt görmemiş yolları asfaltla tanıştırdı. Çığlık Mahallesi Dere mevkiinde başlatılan asfalt çalışmaları sona ererken, mahalle halkı yeni yolun mutluluğunu yaşadı.
ÇOBANLAR KONAĞINA KAVUŞACAK
2014 yılından bu yana birçok mahalle ye mahalle konağı kazandıran Gazipaşa Belediyesi, Çobanlar Mahallesi sakinleri tarafında kullanılacak çok amaçlı bir konak inşa ediyor. Mahalle sakinlerinin her türlü toplu organizasyonlarına ev sahipliği yapacak olan mahalle konağı kısa zamanda tamamlanarak Çobanlar halkının hizmetine sunulacak. Öte yandan Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan Ilıca Mahalle Konağı’nda ise çevre düzenlemesi yapılıyor. Belediye ekipleri tarafından yapılan parke çalışması birkaç gün içinde tamamlanacak.

ÇAMLICA’DA ASFALT HAZIRLIĞI
Kırsal mahallelerde özellikle de rakımı yüksek mahallelerde kışa hazırlık kapsamında yol çalışmalarına hız veren Gazipaşa Belediyesi, Çamlıca Mahallesi’nde asfalt çalışması yapacak. Asfalt öncesi alt ve üstyapı çalışmalarına başlayan ekipler, bölgede astar çalışması yaprak yolu asfalt dökümüne hazır hale getirdi.
ULU HENDEK PROJESİ
Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in girişimleri sonucu başlatılan, Ulu Hendek projesinde çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Islah çalışmalarının devan ettiği bölgeye sosyal ve spor alanlar kazandırılacak. Proje tamamlandığı zaman Gazipaşa yeni bir cazibe merkezine kavuşacak.
MERKEZDE SÜREN ÇALIŞMALAR
Kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla birlikte merkezde de etkin şekilde çalışan Gazipaşa Belediyesi, ilk kez V kanal yaprak yollara dökülen sıcak asfaltın ömrünü uzatacak yeni bir çalışma başlattı. Koru Mahallesi’nde başlatılan V kanal çalışmaları tüm ilçede yaygınlaşacak.
Öte yandan belediye ekipleri Gazi Mahallesi’nde başlattığı altyapı, üstyapı ve parke çalışmalarını da sürdürüyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81