Çelik’ten Uluendek’te inceleme

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik, Uluhendek Deresi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çelik’ten Uluendek’te inceleme

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik, Uluhendek Deresi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

08 Kasım 2018 Perşembe 21:01
Çelik’ten Uluendek’te inceleme

GAZİPAŞA Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğinde, yıllardır atıl vaziyette bulunan Uluhendek Deresi’nde, geçtiğimiz aylarda ıslah çalışması başlatıldı. Gazipaşa’ya yeni bir soluk getirecek proje ilerlerken, yeni bir köprü çalışması başlatıldı. 24 metre genişlikte yapılan köprü ile denizyoluna doğrudan bağlantı sağlanacak. Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, dün sabah saatlerinde köprünün yapıldığı yere giderek çalışmaları inceledi. ‘İşçilere kolay gelsin’ diyen Başkan Çelik, çalışmaların hangi aşamada olduğuyla ilgili görevlilerden bilgi aldı.
BAŞKAN ÇELİK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Uluhendek’e yapılan köprünün yaklaşık 20 gün içinde tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, “Pazarcı Mahallesi’nde bulunan ve yıllardır atıl vaziyette bekleyen Uluhendek Deresinde DSİ ile birlikte yürüttüğümüz ıslah çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Mustafa Yücesun Caddesi ile denizyolunu birbirine bağlayacak, 24 metre genişliğinde büyük bir köprü yapılıyor. Köprü yaklaşık 15-20 günde bitecek. Uluhendek projesinde ara başka köprüler de yer alıyor” dedi.
CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Uluhendek’in tamamlandığında yeni bir cazibe merkezi olacağını dile getiren Belediye Başkanı Çelik, “Uluhendek uzun soluklu bir proje. Bizden önceki başkanlarında hayaliydi, sözüydü biz başladık.Etrafındaki yolarda ışıklandırma yapacağız. Yüksekten baktığımız zaman Uluhendek Gazipaşa’nın içinde kınalı bir dere gibi süzülecek. Bittiği zaman herkes gıptayla bakacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81