Çelik’ten Doğan yorumu

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, yeni atanan İlçe Başkanı Ali Doğan'a başarılar diledi.

Çelik’ten Doğan yorumu

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, yeni atanan İlçe Başkanı Ali Doğan'a başarılar diledi.

11 Kasım 2018 Pazar 20:34
Çelik’ten Doğan yorumu

Ak Parti İlçe Başkanlığı'na atanan Emekli Halk Eğitim Müdürü Ali Doğan,  Ankara'ya giderek, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in elinden olur yazısını alması üzerine, Başkan Adil Çelik, 'Hayırlı uğurlu olsun' dileklerini iletti. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan açıklaması yapan Başkan Çelik, "Yeni atanan Ali Doğan hocamıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah hocama, ekibine, hakka ve halka çok güzel hizmetler yapmayı rabbim nasip eder. Daha önceki 4 başkanımız gibi, hocama da inanıyoruz, güveniyoruz. Genel merkez ne yaparsa, en iyisini yapar" dedi.
 TEŞKİLATIMIZA HAYIRLI OLSUN
Sait Yılmaz ve ekibine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı da teşekkür eden Belediye Başkanı Çelik, Ali Doğan ve yeni atanacak yönetime sonuna kadar güvendiğini söyledi. Ak Parti'de genel merkezin doğru karar vereceğini belirten Başkan Çelik, “Geçtiğimiz günlerde genel merkezimiz bir karar verdi.  Bizim partimizde genel merkezin verdiği karar, adaletin kestiği parmak gibi acımaz. Biz saygı duyarız. O zamanda söylemiştim, aynı karar benim içinde gelse tek kelime etmem. Halkımız takdir etti,  4 buçuk yıl Gazipaşa’da hizmet yapma şansı verdi.  Yaptığımız bu hizmetleri halkımız sayesinde yaptık. Halkın verdiği desteğin sayesinde halka ve hakka hizmet ettik. İl Başkanımız sosyal medya hesabından paylaştı. Geçmiş yönetime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ
"Ali Hocamıza başarılar dilerken, eski ilçe başkanımız Sait Yılmaz ve ekibine teşekkür ederiz" diyen Başkan Çelik, “Arkadaşlarımızın hepsini seviyoruz. Hiç kimseyle iğnenin yurdusu, incirin çekirdeği kadar problemimiz yok, olmadı, olmazda. Bizim sevdamız vatan sevdası. Bu vatana, bu bayrağa aşığız. Bu vatanda, bu topraklarda doğduk, bu topraklarda öleceğiz.  Onun için birlik ve dirliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Asla bozulmasına izin vermeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Bu vesileyle, Sait başkanıma ve ekibine şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Bu bir görevdir, bir bayrak yarışıdır. Bayrak yarışını 4 buçuk yıl önce ben aldım. Mutlaka günü geldiğinde bende birisine teslim edeceğim. Bu 4 ay sonra da olabilir 4 yıl sonra da olabilir. Kesinlikle verilecek karara sonuna kadar saygılıyım. Gazipaşa kamuoyu beni çok iyi tanıyor. Biz buraya halka ve hakka hizmet için geldik” şeklinde konuştu.
TEŞKİLATIMIZIN HEP YANINDAYIZ
Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Çelik, “Yeni atanan Ali Doğan hocamıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah hocama, ekibine, hakka ve halka çok güzel hizmetler yapmayı rabbim nasip eder. Daha önceki 4 başkanımız gibi, hocama da inanıyoruz, güveniyoruz. Genel merkez ne yaparsa, en iyisini yapar. Bu genel merkezden bir iki kişinin verdiği karar değil, oradaki isimler Sayın Cumhurbaşkanımızın atadığı bölge koordinatörleri, il koordinatörleri, teşkilat başkanları işini çok iyi bilen, konusunun uzmanı ve çok akıllı ve çok iyi yöneticiler. Dolayısıyla bu kararlarda hata olma ihtimali yok denecek kadar azdır. Biz Ali hocama hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Rabbim çalışmalarında ilçemize, halka hizmette yardımcısı olsun. Dediğimiz gibi bu bir bayrak yarışı, bayrak bugün bende, yarın sizde, öbürsü gün başka bir arkadaşımızda. Bayrak düşmesin yeter” diye ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81