Çelik’ten anlamlı hizmet

Gazipaşa Belediyesi anlamlı bir hizmeti hayata geçirdi. “Golf aracı” olarak bilinen bagi, devlet hastanesinde hastaları ve yaşlıları taşıyacak.

Çelik’ten anlamlı hizmet

Gazipaşa Belediyesi anlamlı bir hizmeti hayata geçirdi. “Golf aracı” olarak bilinen bagi, devlet hastanesinde hastaları ve yaşlıları taşıyacak.

02 Aralık 2018 Pazar 22:13
Çelik’ten anlamlı hizmet

Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Devlet Hastanesini kullanan hastalar için hastane önüne “golf aracı” olarak tabir edilen elektrikli taşıma aracı koydu. Belediye personelinin kullanacağı araçla hastane girişindeki güvenlik noktasından hastane önüne hastalar ve yaşlılar taşınacak.
İLK TEST ÇELİK VE DOĞAN’DAN
Cuma günü başlayan taşıma hizmetini ilk test edenler Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan oldu. İlk hastaları taşıyan Başkan Çelik, “Malumunuz olduğu üzere hastanemiz yüksek bir noktada bulunuyor. Hastalarımızdan, özellikle yaşlılarımızdan bu yokuşu çıkmakta zorlandıkları yönünde serzenişler alıyorduk. Bunun üzerine hasta ve yaşlılarımızı taşımak için golf aracı olarak bilinen bu elektrikli taşıma aracını sipariş ettik. Bir belediye personelimiz burada ihtiyaç duyan herkesi hastanenin istediği kapısına ulaştıracak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YERİNDE BİR HİZMET
Golf aracına ilk binen hastalar ise başkana teşekkür etti. Hastane yokuşunu çıkarken zorlandıklarını belirten vatandaşlar hizmeti yerinde bulduklarını söyledi.
 

Son Güncelleme: 02.12.2018 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81