Çelik vatandaşın yanında

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Çelik vatandaşın yanında

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

24 Eylül 2018 Pazartesi 21:02
Çelik vatandaşın yanında

Ziyaretinde hastalarla bir süre sohbet eden Başkan Çelik, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Gazipaşa Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, “Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyaret ederek dualarını almaya çalıştık.  Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimiz ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” dedi.

KALADRAN’DA HAFTA SONU MESAİSİ
Hafta sonu Kaladran/Yakacık Mahallesi’nde Kemal Sevimler için verilen mevlide katılan Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, mevlidin ardından yapımı devam eden mesire alanında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, daha sonra Yakacık Muhtarı Mehmet Sevimler’le bir araya gelerek mahallenin sorunlarını konuşup, çözüm için neler yapılabileceğini konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Çelik, “Kaladran/Yakacık Mahallemizde merhum Kemal Sevimler için verilen mevlide katıldık. Allah’tan merhuma rahmet diliyorum. Mevlidin ardından Kaladran’da yapımı devam eden mesire alanında çalışmaları inceledik. Yakacık Muhtarı Mehmet Sevimler’i de ziyaret ederek mahallemizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81