Çelik: Fenerde sona gelindi

Gazipaşa Belediyesi tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan 29 yıllığına kiralanan Fener Mesire Alanı’nda sona gelindi.

Çelik: Fenerde sona gelindi

Gazipaşa Belediyesi tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan 29 yıllığına kiralanan Fener Mesire Alanı’nda sona gelindi.

10 Aralık 2018 Pazartesi 22:35
Çelik: Fenerde sona gelindi

55 dönümlük araziye inşa edilen Gazipaşa’nın yeni cazibe merkezinde incelemelerde bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Fener Mesire Alanı’nda çalışmaların sona ermek üzere olduğunu müjdeledi. Gazipaşa’nın çehresini değiştirmek ve ilçeye yeni bir soluk kazandırmak için göreve geldiği ilk günden buyana birbirinden önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Gazipaşa’ya kalıcı eserler bırakmak için durmadan çalışacaklarını söyledi.
HİZMETE DEVAM

Fener Mesire Alanı’nda devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyleyen Belediye Başkanı Çelik, “Koru Fener Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundum. İlçemizin güzelliğine güzellik katan çalışmamızda sona yaklaşıyoruz. Restoran ve sonsuzluk havuzu bitmek üzere. Deniz suyunu ısıtarak vereceğimiz havuzda kış aylarında dahi yüzülebilecek. Hep birlikte daha nice kalıcı eserler yapmak dileğiyle; durmak yok hizmete devam” dedi.
BEĞENİ YAĞMURU
Başkan Çelik’in, Fener Mesire Alanı’nda çektiği fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Fotoğrafın altına yorum yapan Gazipaşa halkı, ilçeye kazandırdığı projelerden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81