BŞB, Gazipaşa'da engelleri kaldırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca grup yolunda başlattığı 30 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamlandı.

BŞB, Gazipaşa'da engelleri kaldırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca grup yolunda başlattığı 30 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamlandı.

10 Kasım 2016 Perşembe 23:08
BŞB, Gazipaşa'da  engelleri kaldırdı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca grup yolunda başlattığı 30 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamlandı. Başkan Türel’in bu hizmeti en çok da çukurlarla dolu yolda akülü sandalyesini kullanamayan engelli vatandaş Hasan Aktaş’ı mutlu etti. Aktaş, kaymak gibi yolda akülü arabasını çok rahat kullandığını belirterek sevinci dile getirdi.

Antalya’nın dört bir yanına hizmet yağdıran Büyükşehir Belediyesi özellikle kırsal alanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir topluyor. İlçelerde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları yıllardır yol özlemi çeken vatandaşları mutlu ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı,  Gazipaşa’nın Doğanca grup yolunun asfalt sorununa da neşter vurdu. Ocak ayında başlayan çalışmalar kapsamında tarihi taş köprü ile Doğanca Mahallesi arasında 30 kilometrelik grup yolunu asfaltladı. Çalışmaların son etabı olan Hasdere ile Adanda mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolun da sıcak asfalt çalışması tamamlandı.
ENGELLİ BİREY HASAN AKTAŞ’I MUTLU ETTİ
Başkanı Menderes Türel’in ‘Asfaltsız hiçbir yol kalmayacak’ talimatı ile gece gündüz çalışarak insana dokunan hizmet veren Büyükşehir ekipleri vatandaşı tozlu topraklı yollardan kurtardı. Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’nun asfaltlanması özellikle, yaşlı ve engelli vatandaşları sevindirdi. Bu hizmet en çok da daha önce çukurlarla dolu yolda akülü aracını kullanamayan engelli birey Hasan Aktaş’ı mutlu etti.
İLK DEFA BÖYLE BİR HİZMET GÖRÜYORUZ
Hasdere Mahallesi’nde ikamet eden 48 yaşındaki engelli birey Hasan Aktaş yıllardır beklediği hizmeti Başkan Türel sayesinde gördüğünü söyledi. Aktaş, duygularını şöyle ifade etti: “Engelli bir vatandaş olarak bu köyde büyüdüm.  İlk defa böyle bir hizmet görüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in katkılarıyla şuanda köyümüz düzgün bir yola kavuştu. Bugüne kadar tozun, toprağın içinde duruyorduk. Öylesine toz alırdı ki pencerelerimizin camına yazı yazardık. Çukurlarla doluydu. Bir engelli olarak bu yolda daha önce akülü arabamı kullanamıyordum. Şu anda öyle güzel oldu ki yolda gittiğimi dahi hissedemiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Tozdan topraktan kurtulduk, merkezde nasıl bir yol varsa köyümüzde de aynı yol var.”
Son Güncelleme: 10.11.2016 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81