Gazipaşa'da çalışmalar sürüyor

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gazipaşa'da çalışmalar sürüyor

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

16 Mayıs 2017 Salı 21:18
Gazipaşa'da çalışmalar sürüyor
Çelik, "Malzeme teminini Gazipaşa Belediyesi'nin, işçi desteğini Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Beyrebucak Mahallesinde bulunan Ahmet Şahin Caminin parke döşeme çalışması tamamlanma aşamasına geldi. İnşallah Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu yıl 25 cami ve mezarlığın bakımını ve çevre düzenlemesini yapacağız. Beyrebucak'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.
'BETON YOL UYGULAMASI YAPIYORUZ'
Çelik ayrıca betonlama çalışmalarıyla ilgili de bilgiler vererek: "Bazı kırsal ve merkez mahallelerimizde asfalt dökülemeyecek durumda olan kısa mesafeli ve yamaç yollarda beton yol uygulaması yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi maksadıyla yapılan beton yollar için Şahinler'de 302, Kızılgüney'de 110, Ekmel'de 98, Koru'da 70, Karalar'da 10 metreküp beton kullandık. Bugün Kırahmetler'de 50, Perşembe günü Hasdere'de 160 metreküplük beton dökerek çalışmamıza devam edeceğiz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 16.05.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81