Gazipaşa'da Alanya damgası

Bu yıl 11.’si düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı’nda ilk kez yer alan Alanya Belediyesi’nin tanıtım standına protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alanya Belediyesi fuarda, ipek ve muz lifinden yapılan ürünlerin tanıtımını yaptı

Gazipaşa'da Alanya damgası

Bu yıl 11.’si düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı’nda ilk kez yer alan Alanya Belediyesi’nin tanıtım standına protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alanya Belediyesi fuarda, ipek ve muz lifinden yapılan ürünlerin tanıtımını yaptı

19 Nisan 2017 Çarşamba 23:18
Gazipaşa'da  Alanya damgası
Gazipaşa Tarım Kültür ve Turizm Derneği ile Gazipaşa Belediyesi işbirliğinde bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Gazipaşa Tarım Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuar alanında yapılan açılış törenine Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Dernek Başkanı Hüsnü Doğan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni halk oyunları gösterileri ile devam etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri fuarda stantları gezdiler. Bu yıl fuara ilk kez katılan Alanya Belediyesi’nin standına ise katılımcılar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
ALANYA BELEDİYESİ’NİN STANDINA PROTOKOL VE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
19- 22 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda bu yıl ilk kez yer alan Alanya Belediyesi’nin standı ziyaretçi akınına uğradı. Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve protokol üyeleri açılışın ardından standı ziyaret ederek, muz lifinden yapılan ürünleri ve kıyafetleri incelediler. Alanya Belediyesi’nin standını çok beğendiğini belirten Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, “İlçemizin temel üretimi olan muz gövdesinin çeşitli ürünlere dönüşmesi beni oldukça şaşırttı. Alanya Belediyesi gerçekten güzel bir projeye imza atmış. Başkanımızı ve ekibini kutlarım. Fuarımıza renk kattılar.’’ dedi.
Standı ziyaret eden protokol üyelerine muz lifinden yapılan tabloları hediye eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Gazipaşa Tarım Kültür ve Turizm Derneği ile Gazipaşa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bu fuarda Alanya Belediyesi olarak ilk kez yer aldık.  Fuara ve standımıza ilgi bir hayli fazla.  Alanyamızın tanıtımını her platformda gerçekleştirmekten mutluyuz. Bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ dedi.
Son Güncelleme: 20.04.2017 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81