Gaziantep yolcusu

Aytemiz Alanyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını dün sabah yapılan antrenmanla sürdürdü.

Gaziantep yolcusu

Aytemiz Alanyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını dün sabah yapılan antrenmanla sürdürdü.

06 Nisan 2017 Perşembe 22:09
Gaziantep yolcusu
Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular, antrenmanı çift kale taktik maçıyla tamamladı. Sakatlığı bulunan Darko Lazic antrenmana katılmadı. Turuncu yeşilli takım maç öncesi son çalışmasını bu sabah yapacak ve havayoluyla Gaziantep'e gidecek. Kafilede sakatlığı olan Darko Lazic ile idman eksikliği olan Cenk Ahmet Alkılıç'ın yer almayacağı belirtildi.


Maçın hakemi Aydınus

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Gaziantep Stadı'nda yarın oynanack Gaziantepspor - Aytemiz Alanyaspor maçında İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Fırat Aydunus düdük çalacak. Aydınus Alanyaspor'un daha önce 3 maçını yönetmiş ve turuncu - yeşilliler bu maçların tamamını kazanmıştı.

Son Güncelleme: 06.04.2017 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81