Fuhuşa aracılıktan tutuklandılar

Fuhuşa aracılıktan tutuklandılar

18 Temmuz 2017 Salı 20:09
Fuhuşa aracılıktan tutuklandılar
Antalya’da 'fuhuşa teşvik ve aracılık etmek-rüşvet” suçlarından 1’si infaz koruma memuru 4 şüpheli yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, il merkezinde yurt dışı bağlantılı şahıslar tarafından Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis, N.Ş. ve H.Ö.Y.’nin yurt dışından maddi durumları kötü olan kadınları çok para kazanacakları vaadi ile Türkiye'ye getirdiklerini, fuhuş yaptırdıklarını, ayrıca belirtilen organizasyon içerisinde yer alan şahısların resmi kurum irtibatlarının da olduğunu belirledi.
Çalışmaların devamında, Ukrayna uyruklu C.C.’nin N.Ş. ve H.Ö.Y. ile birlikte hareket ettiği, müşteriden alınan paranın bu kadında toplandığı ve sonrasında N.Ş. isimli kadına verdiği, ayrıca denetimli serbestlik cezası bulunan N.Ş.’nin Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan D.G. ile irtibatlı olduğu, bu şahsın bilgisi dahilinde denetimli serbestlik görevini yerine getirmediği, karşılığında D.G.’nin, N.Ş.’nin himayesinde bulunan kadınlarla birlikte olduğu ve hediye aldırttığı tespit edildi. 
Ekipler geçtiğimiz hafta 4 ev ve 1 otomobile eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon da 4 Ukrayna uyruklu, 2 Fas uyruklu, 2 Moldova uyruklu toplam 8 kadın ile C.C., N.Ş., H.Ö.Y. ve 'rüşvet' suçu ile alakalı D.G. yakalandı.
Ayrıca fuhuştan elde edilen gelir kapsamında değerlendirilen ve şüphelilere ait olan 12 bin 900 TL para ile cep telefonları ve diğer suç delillerine el konuldu.
Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen N.Ş. ile H.Ö.Y. tutuklanırken, C.C. ile D.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Son Güncelleme: 18.07.2017 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81