Fuhuş operasyonu: 6'sı kadın 9 kişi yakalandı

Fuhuş operasyonu: 6'sı kadın 9 kişi yakalandı

13 Temmuz 2017 Perşembe 20:55
Fuhuş operasyonu:  6'sı kadın 9 kişi yakalandı
Alanya’da polisin fuhuş operasyonunda, Kırgızistan, Gürcistan ve Özbekistan uyruklu 6 kadın sınır dışı edilirken onları fuhşa zorladığı iddia edilen 3 şüpheli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 
 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler, Bektaş Mahallesi’ndeki bir villada fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Villaya düzenlenen baskında, Gürcistan uyruklu Naura K. (30), Sophika S. (35) ile Kırgızistan uyruklu Raushan B. (29), Zhamilla O. (28) ve Özbekistan uyruklu Feruze M. (36) Khursanoy U. (29) gözaltına alınarak, sınır dışı edilmek üzere Antalya Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Aynı zamanda para karşılığı kadınları pazarladıkları iddia edilen Y. G. (39)., H. G. (34) İle M. D. (45) de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Y. G., H. G. ve M. D.  serbest bırakıldı.
 
Son Güncelleme: 13.07.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81