Fotoğrafçılar fiyatta anlaştı

Yeni kimlik kartlarına konulacak biometrik fotoğraf için Alanya’daki fotoğrafçı esnafı, fiyat birliğine vardı. Buna göre 4 adet biometrik fotoğraf 20 TL olarak belirlendi.

Fotoğrafçılar fiyatta anlaştı

Yeni kimlik kartlarına konulacak biometrik fotoğraf için Alanya’daki fotoğrafçı esnafı, fiyat birliğine vardı. Buna göre 4 adet biometrik fotoğraf 20 TL olarak belirlendi.

05 Ocak 2017 Perşembe 00:26
Fotoğrafçılar  fiyatta anlaştı

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları 2017 yılı itibariyle tüm Türkiye’de dağıtılmaya başlanıyor. Yeni kimlik kartları için Alanya İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde de başvurular başladı. Kimlik kartlarının değişimi için 2020 yılana kadar vakit var. Ancak vatandaşlar ilk günlerde yeni kimlik kartları almak için yoğun ilgi gösterdi. Bunun yanında yeni kimliklere konulacak biometrik fotoğraflar için de fotoğrafçı esnafı fiyatta birliktelik sağladı.
Alanya’da fotografçılar yeni kimlikler için gerekli olan biometrik fotoğraf için Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve Başkan Vekili Ahmet Yanar'ın da katıldığı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda alınan kararla ilgili bir açıklama yapan Alanya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Fiyat Belirleme Komisyonu Üyesi Kadir Ersoy, “TC Kimlik Kartı ve Ehliyetlerin yenilenmesi ile ilgili olarak, Alanya ve mahallelerinde faliyet gösteren tüm fotoğrafcı esnafının yapmış olduğu toplantı ile biometrik fotoğraf çekimlerinin bilgilendirilmesi yapılmış ve fiyat birliğine varılmıştır. Buna göre çekim yapacak fotoğrafçı esnaf arkadaşlarımız bu standart fiyat birlikteliğine uyma kararı almıştır. 4 adet biometrik fotoğraf 20 TL olarak belirlenmiştir. Kamoyunun ve ilgililerin bilgisine sunulur” dedi.
Son Güncelleme: 05.01.2017 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81