Ford Yedek Parçaları Yedek Parca Ford'da

Ford Yedek Parçaları Yedek Parca Ford'da

28 Kasım 2016 Pazartesi 13:00
Ford Yedek Parçaları Yedek Parca Ford'da

Her insanın hayatında değerli olan ve tutku haline gelen bazı kavramlar vardır. Bu kavramların da bağlı olduğu kurumlar var. Bu tutku haline gelen kavramlar, bağlı oldukları kurumlar sayesinde gelişir, yenilenir ve daha cazip bir tutku haline gelir. Bu tutkulardan biride arabalardır.

Arabalar birçok insan için tarifi mümkün olmayan geniş yankılar uyandıran bir tutkudur. Dünyanın parası verilerek alınan bu arabalar bazı insanlar için paha biçilemez bir tutkudur.

Yedek Parçalarda Kalite

Kurum olayı arabalar içinde geçerlidir. Kurumlar arabaların markalarıdır. Markalar arabaları geliştirdikçe arabalar daha da ilgi çekici olur. Satın alınan arabaların satış hizmeti kadar satış sonrasındaki hizmeti de oldukça önemlidir. Fabrikadan sıfır bir şekilde çıkan araçlar ilk görüşte sizi yanıltabilir.

Fakat zaman içinde meydana gelebilecek herhangi bir hasar ya da aksaklık arabanın bağlı olduğu marka tarafından servis ile çözüme kavuşturulmalıdır. Bu noktada Ford diğer markalara göre birkaç adım daha önde yer alıyor. Dünyada satış sonrası hizmetleri ile de göze çarpan ve ön plana çıkan Ford özellikle yedek parça konusundaki hassasiyeti ile de beğeni topluyor.


Kalite Her Şeyin Üstündedir

Ford’un tüm araba modellerinde yedek parça açısından bir sıkıntı yaşanmaz. Bu durum markanın büyüklüğü ile alakalı olduğu gibi markanın satış sonrası hizmete yani servise de verdiği önemin büyük bir göstergesidir. Servis yönünden gelişmiş olan bir marka her açıdan gelişmiş bir marka demektir.

Yedek parçaları açısından Ford Mondeo yedek parça müşterilerin talepleri doğrultusunda ürün portföyünde yer alan malzemeler arasındadır. İyi yerlere gelebilmesinin temel prensibi kaliteli hizmet anlayışı olan Ford bu yedek parçanın üretiminde de oldukça başarılıdır.

Mesele sadece parçanın bulunması da değildir. Aslında önemli olan şey bu parçanın müşteriye sunumu olacaktır. Eksiksiz ve memnun bırakacak şekilde müşteriye sunulan ürün her zaman olumlu etki yaratır.

Yedek Parça Ford’da tam bu yönden sizlere kaliteli bir hizmet vat ediyor. Ford marka arabaların tüm modellerinin yedek parçaları bu oluşumun bünyesinde barınıyor. Ford Mondeo yedek parça modelinden Ford Focus’a kadar tüm malzemelere buradan ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için, adresine girebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 29.11.2016 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81