Fırsat teptik

Ligde kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor, rakiplerini puan kaybettiği haftada liderin en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilerek fırsat tepti. Turuncu yeşilli takım teknik direktör Safet Susic gözetiminde çıktığı 4'üncü maçta yenilgiyle tanıştı.

Fırsat teptik

Ligde kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor, rakiplerini puan kaybettiği haftada liderin en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilerek fırsat tepti. Turuncu yeşilli takım teknik direktör Safet Susic gözetiminde çıktığı 4'üncü maçta yenilgiyle tanıştı.

05 Mart 2017 Pazar 18:57
Fırsat teptik
SON 3 haftada 7 puan toplayarak çıkışa geçen takımımız, Başakşehir deplasmanında da 1 puana çok yaklaştı ancak son vuruşları başaramayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

İlk yarıda rakibine karşı üstün oynamasına rağmen Edin Visca'nın golüne engel olamayan turuncu yeşilliler, soyunma odasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıya daha atak başlayan temsilcimiz gol pozisyonlarına girse de, hazırlıksız yakalandığı bir atakta Mustafa Pektemek'in golüyle 2-0 geriye düştü. Bu golden 7 dakika sonra Fernandes ile farkı 1'e indiren takımımız, maçın son bölümünde çok sayıda gol pozisyonuna girdi ancak eşitliği yakalayamadı. Takımımız bu skorla 25 puanda kalırken, Medipol Başakşehir ise puanını 49'a yükseltti.

Karşılaşmanın 38'inci dakikasında kale içinde oluşan karambolde savunmanın uzaklaştırdığı top Visca'nın önünde kaldı. Ceza alanı içinde bekletmeden vuran Visca, takımını öne geçiren golü attı: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı Başakşehir'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 46'ncı dakikada sol kanattan ceza alanı içerisine giren Cengiz Ünder kaleci Haydar'ın soluna sert bir şut çıkardı. Haydar vuruşu mükemmel kurtardı. 50'nci dakikada Edin Visca'nın sol kanattan içeri çıkardığı topa Mustafa Pektemek vuruşunu yaptı. Omeruo'ya çarpan topta kaleiçinde karambol oluştu. Pektemek'e tekrar çarpan top ağlarla buluştu: 2-0. 54'üncü dakikada turuncu yeşilli takım Vagner Love ile gole çok yaklaştı. Ceza alanının hemen dışından sert bir şut çıkaran Love, kale direğini geçemedi.

Maçın 57'nci dakikasında Lamine Gassama'nın pasında kaleye yönelen Emre Akbaba, Fernandes'e müthiş bir pas çıkardı. Bekletmeden vuran Junior Fernandes farkı bire indirdi 2-1. 87'nci dakikada Alanyaspor, Vagner Love ile etkili geldi. Love, sağ kanatta koşuya çıkan Fernandes'e topu aktardı. Şilili yıldız şutunu çekti ancak top savunmaya çarparak kornere çıktı. 88'de kale içinde topla buluşan Visca kaleye akıl dolu bir plase gönderdi ancak Haydar kalesinde yine başarılıydı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve turuncu yeşilli takım sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maçtan Notlar

-Karşılaşmayı Başakşehir'in Alanyalı belediye başkanı Mevlüt uysal da izledi.                        
-Yaklaşık 150 Alanyasporlu taraftar takımını zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı
-Turuncu yeşilli takım Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında sahaya 'Sağlıklı Bir Yaşam İçin Söz Ver' pankartıyla çıktı.

Susiç: Maçın hakkı beraberlikti

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, 2-1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçının ardından “Karşılaşmanın hakkı beraberlikti” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Saffet Susiç, “Öncelikle Başakşehir’i galibiyet için tebrik ediyorum. Objektif olursak maçın bana göre berabere bitmesi gerekiyordu. Oyun içinde şanslar da yakaladık, berabere kalabilirdik. Oyuncularıma söyleyeceğim fazla bir şey yok. 90 dakika koştular. Hava da sıcaktı. Bu şekilde oynamaya devam edersek ligde kalırız. Ama bugün olmadı” ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 05.03.2017 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81