Fırçasız Oto Yıkama

Fırçasız Oto Yıkama

24 Şubat 2017 Cuma 17:44
Fırçasız Oto Yıkama
2005 yılında ülkemize dışardan ithal edilen fırçasız oto yıkama ürünlerini ilk kez imal ederek sektöre adım atan Divortex, araç bakım ve temizliği alanında birçok yeniliğe imza atmış öncü bir kuruluş. Her yıl yurtdışına gerçekleştirdiği ihracat ile ülke ekonomisine ve Türk malı bilinirliğine yüksek oranda katkı sağlamaktadır. Kaliteli ürünler üreten ve uluslararası kalite sertifikalarına sahip kuruluş, yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş. İlk aşamada oto bakım ve temizliği alanında üretim yapan firma daha sonra pek çok alana da bu tecrübesini taşıyarak, birçok sektörün çalışmalarını kolaylaştıracak ürünler imal etmaktedir..

Fırçasız oto yıkama
ürünlerini Türkiye’de ilk kez üreterek bir ilki gerçekleştiren Divortex, araba bakım ve temizliği konusunda sektörde önemli bir açığı kapatmıştır. Divortex’in üstün kalitede üretilen fırçasız oto yıkama kimyasalları, fırça ve süngere gerek kalmadan aracınızı çizmeden, parlaklığını soldurmadan oldukça detaylı ve güçlü bir temizlik sağlar. Yüzde yüz yerli olarak üretilen fırçasız oto yıkama ürünleri, çok köpürdüğü için tüm aracın yüzeyini köpükle kaplayarak arabanızı hassasiyetle temizler. Fırçasız oto yıkama ürünleri içerisindeki doğru bileşenlerle aracınızı ilk günkü gibi parlatarak, üzerindeki tüm leke ve kirden temizleyerek pürüzsüz bir görünüm kazandıracaktır. Bu özel ürünler aracınızın üzerinde kurumuş kuş pislikleri, çamur tabakaları ya da böcek, sinek dolayısıyla oluşan kalıntıları da tamamıyla, ekstra bir işleme ihtiyaç kalmadan temizleyebilmektedir.

Fırçasız oto yıkama kimyasalları, oldukça güçlü temizlik ürünleri olsalar da çevreye ve doğaya zarar vermeyen, herhangi bir kalıntı bırakmadan, yer altı sularını kirletmeden doğada kaybolabilmektedir. Uygulamasının kolaylığı ve aracınıza zarar verip çizmeden sağladığı güçlü temizlik nedeniyle artık oldukça tercih edilen bir ürün olarak oto yıkama alanında öne çıkmaktadır.
Son Güncelleme: 25.02.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81