Final Ortaokulu Açıldı

Final Ortaokulu Açıldı

16 Ağustos 2017 Çarşamba 20:51
Final Ortaokulu Açıldı
 
Alanya’da hizmet veren Alanya Temel Lisesi , Alanya Final Özel Öğretim Kursu ve Final KPSS Kursundan sonra şimdi de Özel Alanya Final Ortaokulu  Alanya halkına hizmet verecek. 
 
16 kişilik sınıflarıyla 2017-2018 eğitim sezonunda hizmet verecek olan Özel Final Ortaokulu ‘Butik Okul’ olma  özelliğine sahip. Özel Alanya Final Ortaokulu Kurucusu Necat Küçük, okulu şöyle anlattı: 
“TEOG’a öğrencileri hazırlayan dershane ve etütlerin kapanması sonucu öğrencilerin okul, merdiven altı kurumlar ile özel ders arasında sıkışmasını önlemek amacıyla Final Ortaokulu’na ihtiyaç vardı. Bir de öğrenciler okul- kurs- özel ders arasında koşturmaktan aileleri ile vakit geçiremiyorlardı. Okulumuz böyle bir ihtiyaçtan doğdu.  
 Okulumuz ‘Butik Okul’  özelliğine sahip olduğu için  sınıflarımız 16 kişilik, öğrencilerimiz kalabalıkta boğulmayacak, öğrencilerimizle bire bir ilgilenme şansımız olacak. Ek dersler tekrar çalışmaları, ödev saatleri ve akademik çalışmalarla öğrenciler üst seviyelere çıkarılacak. 
Ayrıca tüm bunları yaparken de ‘Butik Okul’ olmanın yanında okulumuz  hem okul ücretlerinden hem de  devlet teşviklerinden öğrencilerimiz de yararlanabildiği için ‘ekonomik okul’ özelliğine sahiptir. 
Ulaşım da çok kolay. Kipa – Alanyum  arasında, Alanyum’a 125 m uzaklıkta.
Bunları sağlamak için yetkin,  hoşgörülü,  öğrencisine sevgiyle yaklaşan bir idare, öğretmen kadrosu ve rehberlik servisine sahibiz. 
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Son Güncelleme: 16.08.2017 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81