Final'de başarı devam ediyor

Final'de başarı devam ediyor

11 Ekim 2017 Çarşamba 23:48
Final'de başarı  devam ediyor
Bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan Özel Alanya Final Ortaokulu, Final Eğitim Kurumlarının 40 yıldır süre gelen akademik başarısını sosyal etkinlikler ile de tamamlayarak adından söz ettiriyor. 
                 
Özel Alanya Final Ortaokulu Müdürü Miyase Çetin, akademik başarısı için sürdürdükleri sosyal etkinlikler üzerine açıklamalarda bulundu. Okul Müdürü Miyase Çetin, “Her öğrencimize Final’in ders yardımcı kaynak kitapları ile birlikte aynı zamanda roman ve hikaye türünde kitapları da verildi. Sene başından itibaren öğrencilerimiz düzenli bir şekilde her gün ilk ders saatini okuma saati olarak işliyorlar. Bugünkü okuma saatini öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte okul bahçesinde işlediler”  şeklinde konuştu. 
Çetin, sözlerine şöyle devam etti: Bir ülke de okumaya ilgi artmadıkça hayat görüşleri de sınırlı kalacaktır. Bu da toplumsal gelişmemizin gerçek anlamda gerçekleşememesi demektir. Amacımız çocuklarımızı her anlamda iyi yetiştirmektir. Bu nedenle onları hem akademik başarılarına yüksek katkı sağlayabilmek, hem de ufku geniş, çok yönlü düşünebilen, yaşadığı dünyaya farklı pencerelerden bakabilen bireyler olmalarını sağlamak isteriz. 
‘Dünya Kız Çocukları Günü’nü de kutlayan Çetin, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen bugünde kızlarımızın da okuyor olmasından mutluluk duyduğumu belirtmeliyim. Şairlerimizden Tevfik Fikret’in bir özdeyişinde şöyle der; ‘Kızlarını okutmayan bir millet, oğullarını manevi öksüzlüğe mahkûm etmiş demektir, hüsranına ağlasın’ İyi eğitimli çocuklar hepimizin insanlığa en güzel armağanıdır. Bu düşünceyle bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
Son Güncelleme: 11.10.2017 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81