Fığla'da çocukların yüzü gülecek

Fığla'da çocukların yüzü gülecek

15 Ekim 2017 Pazar 20:18
Fığla'da çocukların yüzü gülecek
Alanya belediyesi, Fığla Mahallesi’nde yeni bir parkın inşaatına başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” dedi
Alanya Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan, Fığla Mahallesi’nde Bağcı Caddesi’nde bulunan 2695 Ada’daki park ve Muhtar evi inşaatına başlandı.
Çocuklar için her şeyin düşünüldüğü modern Park’ta, oyun kompleksi, kuleli kaydıraklı oyun grubu, oturma alanları, salıncak, tahterevalli, zıp zıp ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahaları yer alıyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor. Şimdiden bölgedeki çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.
Son Güncelleme: 15.10.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81