Fener alarmı

Başakşehir deplasmanından eli boş dönen Aytemiz Alanyaspor'da cuma günü oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı.

Fener alarmı

Başakşehir deplasmanından eli boş dönen Aytemiz Alanyaspor'da cuma günü oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı.

06 Mart 2017 Pazartesi 22:23
Fener alarmı
Aytemiz Alanyaspor ligin 24'üncü haftasında cuma günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligde 25 puanla küme düşme hattının bir basamak üserinde yer alan turuncu yeşilli takım, sahasında oynayacağı zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan turuncu yeşilliler, Fenerbahçe maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Turuncu yeşilli taraftarlar karşılaşmanın biletlerine ise yoğun ilgi gösteriyor.

YENİLEME ÇALIŞTILAR
İstanbul'dan önceki gece dönen Aytemiz Alanyaspor dün sabah yenileme çalışması yaptı. Medipol Başakşehir maçında 90 dakika forma giyen turuncu yeşilli futbolcular, teknik direktör Safet Susic ile birlikte toplu halde koşu yaparken, diğer oyuncular ise antrenör Elvir Baliç gözetiminde dar alanda ikiye iki adam geçme ve gol vuruşu çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Cenk Ahmet Alkılıç ise takımdan ayrı çalıştı. Turuncu yeşilli takım cuma günü evinde oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu sabah yapacağı antrenmanla başlayacak.
Son Güncelleme: 06.03.2017 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81