Feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

23 Temmuz 2017 Pazar 19:54
Feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Alanya'da otomobille elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kaza, 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. 
Kaza, dün 00.15 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Sönmez'in idaresindeki 07 NLA 07 plakalı otomobil Emniyet Kavaşağı'na geldiği sırada Yavuz Elverdi'nin kullandığı elektrikli bisikletle çarpıştı. Kazanın şiddetiyle yola savurulan  sürücü Yavuz Elverdi ile arkasında yolcu olan kızları Gülizar Elverdi ve Sümeyye Elverdi ağır yaralandı. Yaralılar kanlar içinde yerde yatarken otomobilin sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ambulansla yaralı Yavuz Elverdi'yi Allaadin Keybukat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı kızlarını ise Alanya Özel Anadolu Hastanesi'ne götürdü. Yoğun bakım servisine alınan Sümeyye Elverdi tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralı kardeşi ve babasının ağır yaralı olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 
KAÇAN SÜRÜCÜ POLİS TARAFINDAN YAKALANDI
Olay yerinden kaçan sürücü ise Elikesik Mahallesi'nde kazaya karışan otomobili park ederek kaçarken polis tarafından yaya olarak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve 1 kişinin ölümüne 2 kişinin de ağır yaralanmasına neden olan sürücü Sönmez, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Son Güncelleme: 23.07.2017 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81