Fatura sonlandırma işlemi yapmayın!

Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilciliği tarafından yapılan duyuruda, SGK fatura sonlandırma işlemlerinin yapılmaması istendi.

Fatura sonlandırma işlemi yapmayın!

Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilciliği tarafından yapılan duyuruda, SGK fatura sonlandırma işlemlerinin yapılmaması istendi.

30 Nisan 2017 Pazar 20:28
Fatura sonlandırma  işlemi yapmayın!
Türk Eczacılar Birliği’nin “SGK fatura sonlandırma işlemlerinin yapılmaması  hakkında çok önemli duyuru” başlığı altında yayınladığı duyuruda şu bilgiler verildi:
Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanmış olan Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol ile ilgili revizyon görüşmeleri devam etmektedir.
Görüşmelerin sonuçlanması sonrasında, Protokolün 9.2 Maddesinde yer alan “9.2. Mali konularda enflasyon oranında yapılacak iyileştirme düzenlemesi Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği ile arasında belirlenecek kriterlere göre yapılır.” hükmü gereğince yapılacak olan revizyon düzenlemeleri 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasındaki protokol revizyon görüşmeleri henüz sonuçlanmadığı için, ilgili düzenlemeler, Kurum tarafından Medula Sistemine işlenmemiştir.  Mevcut durumda meslektaşlarımızın fatura sonlandırma işlemini yapmaları halinde ilgili düzenlemelerden yararlanabilmesi mümkün olmayacaktır.
Bu nedenle, meslektaşlarımızın Nisan ayında karşıladıkları reçeteler için (Kan Ürünü reçeteleri hariç) fatura sonlandırma işlemini yapmamaları ve Birliğimiz tarafından yapılacak duyuruları takip etmeleri önemlidir. Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.
Son Güncelleme: 30.04.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81