Fanatik'ten bir bomba daha

Fanatik'ten bir bomba daha

14 Haziran 2017 Çarşamba 21:37
Fanatik'ten bir bomba daha
Daha önce deafalarca Trabzonspor yolunda olduğu hakkında haberler yayınlayan Fanatik gazetesi Vagner için hedef büyüttü.. Fanatik Vagner ile ilgili hayali haberlerine bir yenisini ekledi ve gol kralını bu kez de Beşiktaş'a önerdi. Menejerlerle çalıştığı iddia edilen ve hiç bir inandırıcılığı kalmayan Fanatik gazetesinin Vagner love hakkında çıkan yeni haberi şu şekilde: 
Vagner Love, Süper Lig’de çıktığı 28 maçta attığı 23 golle dönemi kral olarak tamamlamıştı. 33 yaşında olmasına rağmen form olarak eski gücünde bulunan tecrübeli futbolcunun, golcü arayışında olan Kara Kartal’a önerildiği bildirildi.
 Alanyaspor’un sezon başında Fransa Lig 1 devi Monaco’dan 500 bin Euro’luk (2 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kazandırdığı Vagner Love, Süper Lig’de çıktığı 28 maçta attığı 23 golle dönemi kral olarak tamamlamıştı.
33 yaşında olmasına rağmen form olarak eski gücünde bulunan tecrübeli futbolcunun, golcü arayışında olan Kara Kartal’a önerildiği bildirildi. Menajerler aracılığıyla iletilen teklife olumlu bakan Siyah-Beyazlılar’ın, Alanyaspor’la temasa geçmesi bekleniyor. 
Son Güncelleme: 14.06.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81