Evinizde Muhakkak Ateş Ölçer Bulundurun!

Şakaya gelmeyen şeylerin en başında şüphesiz ki sağlık gelmektedir ve bu bağlamda hemen her yaşta yaşanan ateş, basit gibi görünen fakat daha büyük boyutlara ulaşabilen hastalıklardan biri haline gelebilmektedir.

Evinizde Muhakkak Ateş Ölçer Bulundurun!

Şakaya gelmeyen şeylerin en başında şüphesiz ki sağlık gelmektedir ve bu bağlamda hemen her yaşta yaşanan ateş, basit gibi görünen fakat daha büyük boyutlara ulaşabilen hastalıklardan biri haline gelebilmektedir.

04 Kasım 2016 Cuma 17:27
Evinizde Muhakkak Ateş Ölçer Bulundurun!

Şakaya gelmeyen şeylerin en başında şüphesiz ki sağlık gelmektedir ve bu bağlamda hemen her yaşta yaşanan ateş, basit gibi görünen fakat daha büyük boyutlara ulaşabilen hastalıklardan biri haline gelebilmektedir. Her ateşiniz çıktığında hastaneye veya sağlık ocağına gitmenize gerek yoktur. Bunun için ateşinizi kontrol altında tutmanızı sağlayan en büyük yardımcınız olacaktır. Her eve lazım diyebileceğimiz ateş ölçerlerle ateşiniz henüz riskli seviyeye ulaşmadan hemen bir doktora başvurabilirsiniz. Böylece ateşinizin havale seviyesine ulaşmasının da önüne geçmesini engelleyebileceksiniz. Özellikle bebeği ya da küçük çocuğu olan kişilerin tartışmasız sahip olmaları gereken eşyalardan biri olan ateş ölçeri hala evinizde bulundurmuyorsanız acele edin. Sonuçta hepinizin de bildiği gibi sağlık şakaya gelmez ve kontrol altında tutulması gerekir.

Kalitede Öncü Olan Prima Bebek Bezi Tercihiniz Olsun!


Bebeklerinizin cildi takdir edersiniz ki oldukça hassastır ve sıklıkla altlarını değiştirmeniz gerekir. Öyle ki altlarını zamanında değiştirmediğinizde hemen pişik olacak ve günlerce ağlayacaklardır. Bu da bir anne olarak size kendinizi kötü hissettirecektir. Sonuçta kimse bebeğinin ağlamasına dayanamaz öyle değil mi? Tabi altlarını ne sıklıkla değişirseniz değişin kullandığınız bebek bezinin kalitesi de bebeğinizin pişik olmasına neden olan etkenler arasındadır. Kalitesiz bebek bezleri maalesef yeterince koruyucu bir tabaka sahip olmamakta ve bebeğinizin hassas cildine gerekli hassasiyeti göstermemektedir. Bu bağlamda tercihiniz bebeğinizin cildine gerekli hassasiyeti sağlayan koruyucu ve yumuşak tabakası ile olmalıdır ki içiniz de rahat olsun.

Bebek Telsizi Yardımınıza Koşuyor!

Gün içerisinde bebeğinizin hep yanında olmak ister fakat olamazsınız. Gerek yetiştirmeniz gereken işler gerekse acil durumlar söz konusu olur. Ama bebeğinizden daha önemli bir şey yoktur. İşte bu noktada annedukkan.com adresinden edineceğiniz yardımınıza koşacaktır.

Son Güncelleme: 04.11.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81