Eve uyuşturu baskını

Eve uyuşturu baskını

17 Ağustos 2017 Perşembe 20:19
Eve uyuşturu baskını
 
Alanya’da polis tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ile ruhsatsız av tüfeği ve buna ait çok sayıda fişek ele geçirilirken, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı.  
 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüpheliyi takibe alarak belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen S.K.’yi (44) gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda ise 100 gram esrar, 1 gram sentetik uyuşturucu metanfetamin, 1 kök kenevir ile ruhsatsız av tüfeği ve tüfeğe ait 10 fişek bulundu. Gözaltına alınan S.K.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
 
Son Güncelleme: 17.08.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81