Eto'o kampa katıldı

Eto'o kampa katıldı

06 Temmuz 2017 Perşembe 02:22
Eto'o kampa katıldı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto, takımının Gerede kampına katılarak bu sabah ilk antrenmanına çıktı.
Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Messi'nin Arjantin'de yapılan düğününe katılmak için kulübünden izin alan Eto'o, dün akşam takımının Gerede kampına katıldı. Sabah takımın çalışma yapacağı alana gelen Eto'o, teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik ekibe tek tek sarıldıktan sonra takım arkadaşlarıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
ETO'O'YA YOĞUN İLGİ
Antalyaspor'un kamp yaptığı Bolu'nun Gerede ilçesinde TEM Otoyolu kenarındaki Dorukkaya Green Park Otel'de kalanlar, Antalyaspor'un yıldızı Eto'o'ya yoğun ilgi gösterdiler. Tatilciler, antrenmanda bol bol Eto'o'nun fotoğraflarını çektiler.
ORMANDA KOŞU
Kırmızı beyazlı takımın bugünkü çalışması, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde kırmızı beyazlılar, ormanlık alanda ve göl çevresinde koşu yaptı. Teknik direktör Çalımbay ve teknik ekibi de göl çevresinde yürüyüş yaptı. Kırmızı beyazlı takım daha sonra kültür fizik hareketleriyle antrenmanı sürdürdü.
 
Son Güncelleme: 06.07.2017 02:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81