Esnaftan yol teşekkürü

Esnaftan yol teşekkürü

07 Aralık 2017 Perşembe 21:53
Esnaftan yol teşekkürü
Alanya’da eğlenme merkezlerinin arasında bulunan 17 yıllık merdiven esnafın talebi üzerine belediye tarafından kaldırıldı. Esnaf turistlerin düşüp yaralanmasına neden olan merdivenin yerine rampalı yol yapılması dolayısıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.
Alanya'da eğlence merkezlerinin bulunduğu Gazipaşa Caddesi üzerinde 17 yıl önce yapılan ve merkezlerin arasında bulunan merdivenin eğlence mekanlarından çıkan turistlerin düşüp yaralanmasına neden olduğunu belirten esnaf, Alanya Belediyesi'ne başvurdu. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatı üzerine yaklaşık 15 metrelik merdiven kaldırılarak, yerine engellilerin de kullanabileceği rampalı yol yaptırıldı.
Bölge esnafından turizmci Metin Yılmaz, yolun yapılmasıyla birlikte mekanlar arasında geçişin sağlandığını ve insanların rahatça yürüyebildiğini belirterek, "17 yıl önce hatalı yapılan, tüm esnaf ve vatandaşı mağdur eden bu merdiven kaldırılarak yol yapıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bey duruma müdahale ederek düzelttirdi. Yeniden yapılan ve yoğun insan trafiğinin olduğu yeni yol büyük ferahlık getirdi ve herkes çok memnun. Başta Başkan Yücel'e ve Fen işleri Müdürü Özgür Karamut ile ekibine teşekkür ederim. Bizi büyük bir çileden kurtardılar" dedi.
Son Güncelleme: 07.12.2017 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81