Esnaflar ruhsatlarına kavuştu

Esnaflar ruhsatlarına kavuştu

20 Eylül 2017 Çarşamba 20:07
Esnaflar ruhsatlarına kavuştu
Alanya Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürü Lokman Çalış, çalışmalarına devam ediyor. Çalış dün de ekibiyle birlikte yeni dönemde ruhsat almaya hak kazanan esnafları ziyaret edip, ruhsatlarını teslim etti. 
 
Alanya Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü 2017 yılına ait bazı verileri açıkladı. Alanya Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürü Lokman Çalış önderliğinde çalışmalarına devam ediyor. Çalış ve ekibi Alanya'da ruhsat almaya hak kazanan esnafları ziyaret ederek hem denetim yaptılar hem de ruhsatlarını takdim ettiler. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in hediyeleri de esnaflara takdim edildi.
500'Ü AŞTI
Alanya Belediyesi Ruhsat Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 2017 yılında Alanya'da ruhsat verilen işyerlerinin sayısının 500'ü aştığı belirtildi. Yoğun bir sezon geçiren ekipler ruhsat verme işleminin yanı sıra bin 200 işletmeye de teknik inceleme desteği verdiler. Müdür Çalış yıl boyunca iki binden fazla esnafı ziyaret ederek belediyeden taleplerini dinledi. Esnaf ve belediye arasında köprü görevi gören Çalış'ın bu ziyaretleri esnaflar tarafından oldukça sevildi. Çalış ziyaretlerle ilgili, "Esnafımızı bizzat işyerinde ziyaret ederek belediyemiz yetki ve sorumluluğunda olan talep ve önerilerini dinledik ve anında çözüm noktasında ilgili birimlerle irtibata geçtik. Bütün esnaflarımıza hayırlı, uğurlu ve bol kazançlı günler diliyoruz." dedi. 
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Öte yandan Alanya Belediye Meclisi kararı ile kurulan Esnaf ve Ticaret Komisyonu ile ilgili de Alanya Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü çalışmalara başladı. Müdürlük konuyla ilgili bir çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Alanya'da hizmet veren işletmelerin genel durumu, turizm sezonun yansımaları ve esnaf yararına ne gibi hizmetler yapılabileceği araştırılacak. Müdür Çalış, bu inceleme esnasında esnafların düşüncelerini alacağını belirtti.
Son Güncelleme: 20.09.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81