Esnafın talebini Güney'e aktardı

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i ziyaret etti.

Esnafın talebini Güney'e aktardı

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i ziyaret etti.

06 Şubat 2017 Pazartesi 21:01
Esnafın talebini Güney'e aktardı
Yiğit, ziyarette Koordinatör Güney'den bazı taleplerde de bulundu. Yiğit, "Keykubat Bulvarı Telekom Kavşağı'nda başlayan yol çalışması nedeni ile trafik akışı değişmiş olup, trafik akışı esnaflarımızın sergi açtığı Kadıpaşa Mahallesi Yakar Sokak'tan verilmeye başlanmıştır. Söz konusu bölgeye 182 esnafımız sergi açıyor. Pazar yerinin değişmesi esnafımızı olumsuz yönde etkileyecek ve büyük karışıklığın doğmasına neden olacaktır.Gerek trafiğiğn akışının rahat olması gerekse esnaflarımızın sıkıntıya girmemesi için, trafik akışının Stad Caddesi üzerinden Şifa Tıp Merkezi yanından, Sugözü Caddesi'ne yönlendirilip aynı güzargaha bağlanmasının daha uygun olacağı düşüncesindeyim. Pazarcı esnaflarımızın mağdur olmaması için bu konuya çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.
'MAĞDURİYETİ ÇÖZERİZ'
Koordinatör Güney'de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tabiki esnaflarımızın menfaatine olan, esnafın yararına olan her türlü şeyde elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bu güzargah belirlenirken hem Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden hem Alanya Belediyesi'nden hem de karayollarından bir heyet oluştuturarak bir güzargah belirlemeye çalıştık. Ancak Alanya'nın fiziki şartları rahat hareket etmeyi engelliyor. Hemen buraya ekipleri gönderip baktırtırız. Alternatif bir güzergah varsa o taraftan yönlendirip esnafların sıkıntısını çözeriz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 06.02.2017 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81