Esnafa %15 indirim

Esnafa %15 indirim

23 Ekim 2017 Pazartesi 20:12
Esnafa %15 indirim
da üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalayan ALESO Başkanı Nuri Demir, Konaklı esnafları ile de %15 indirim anlaşması sağladı. 
 
 
Göçmentürk Ticaret Turizm Limited Şirketi Sahibi Muhammet Göçmenoğulları ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu, akaryakıt ve beyaz eşyada oda üyelerine indirim protokolü imzalayan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nur Demir, indirim görüşmelerine devam ediyor. 
Demir, Konaklı esnaflarında Mustafa Gürses ve Muzaffer Avcu ile oda üyelerine yüzde 15 indirimde anlaştı. Demir, “Mahallelerimiz ile ilgili yürüttüğümüz tüp -gaz indirim konusunda Konaklı’nın sevilen esnaflarından Mustafa Gürses ve Muzaffer Avcu kardeşlerim bizleri kırmayarak esnafımıza indirim sağlamıştır. Esnaf odası kartını gösteren tüm üyelerimize konaklı bölgesinde tüp %15 indirim ile verilecektir” dedi. 
 
Son Güncelleme: 23.10.2017 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81