Esnaf kavgasında silah konuştu

Esnaf kavgasında silah konuştu

18 Ağustos 2017 Cuma 19:26
Esnaf kavgasında silah konuştu
Alanya’da 'müşterimi engelledin' gerekçesiyle iki esnaf arasından kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle tarafların birisi silahla ateş açtı. 
Olay, önceki akşam saat 23.00 sıralarında Şekerhane Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre, çantacı dükkanı olan esnaf Şükrü Ç. (57), kendi müşterisini engellediği gerekçesiyle yan tarafında bulunan Hasan S'nin (33) dükkanının önüne gitti. Burada sözlü atışmaya giren esnaflar tartışmasının büyümesiyle kavga etmeye başladı. Daha sonra Şükrü Ç. Hasan S.'yi tehdit ederek belindeki silahına sarılarak bir el yere ateş etti. Çevredekiler silah sesini duyulması üzerine durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis kavgayı ayırarak Şükrü Ç.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şükrü Ç. tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.  Olayda ise şans eseri yaralanan olmadı.
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81