Dostlarımız için su bırakalım

DOSTLARIMIZ İÇİN SU BIRAKALIM

Dostlarımız için su bırakalım

DOSTLARIMIZ İÇİN SU BIRAKALIM

06 Temmuz 2020 Pazartesi 15:15
Dostlarımız için su bırakalım

Tepebaşı Belediyesi, hava sıcaklığının 35 dereceyi aştığı şu günlerde, “Sokaktaki canlar için kapımızın önüne bir kap su bırakalım” çağrısında bulunuyor.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, sokak hayvanlarının sıcak havadan olumsuz etkilenmemesi için vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Doğal Yaşam Merkezi’nde de sıcak hava koşullarına karşı önlem alan belediye yetkilileri, sokakta yaşayan can dostları için ise herkese görev düştüğünü hatırlattı. Barınakta bulunan köpek kulübeleri suyla serinletilirken, kentteki parklara da hayvanların susuz kalmaması için su kapları yerleştiriliyor.

Vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmaları rica edilirken; ev ve iş yerlerinin önüne bırakılacak bir kap su ve mama ile sokak hayvanları, yaz sıcaklarına karşı korumasız kalmıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81