Aziziye’de yatırım yağmuru

AZİZİYE İLÇE SINIRLARI İÇİNDE İLK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN TEMELLER ATILDI

Aziziye’de yatırım yağmuru

AZİZİYE İLÇE SINIRLARI İÇİNDE İLK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN TEMELLER ATILDI

15 Ağustos 2020 Cumartesi 15:16
Aziziye’de yatırım yağmuru

Aziziye ilçe sınırları içinde ilk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için temeller atıldı.

Saltuklu Mahallesi sınırlarında faaliyet gösterecek olan yüzme havuzunun 3,5 dönüm üzerine kurulacağı öğrenildi. Yaklaşık 6 milyon TL ye mal olacağı belirtilen kapalı havuzun özellikle çocukların kullanımına ve yüzme eğitimine açık bulundurulacağını anlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Bizim için çok önemli olan bu yatırıma arsa tahsisi yapan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Bunun yanında Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Genel müdürlüğüne de sağladıkları katkı için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

7’den 70’e herkese açık olacak

Gelecek yıl bitirilmesi öngörülen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun tüm ilçe halkının kullanımına açık olacağını anlatan Başkan Orhan, "İlçemizde eksikliği hissedilen böylesine bir yatırımın temelini atmak mutluluk verici. Tüm halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca geleceğin milli yüzücülerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yüzme sporuna teşvik içinde böylesi yatırımlara ihtiyaç vardı. Tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81