Engelleme HAL'leri

Engelleme HAL'leri

21 Kasım 2016 Pazartesi 11:11
Engelleme HAL'leri
BŞB Alanya Koordinatör Yardımcısı Uludağ, son günlerde yeni hal projesi üzerinden yapılan polemiklerin ardından bir açıklamada bulundu. Uludağ, “Lütfen kimse hal projesi üzerinden siyaset yaparak beni yıpratmaya çalışmasın. Halin ihalesi yapıldı ve temel atma tarihi belli oldu. Üç - beş tane kendi keyfini düşünen hal komisyoncusu yüzünden 100 bin tane çiftçinin geleceği engellenemez” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, 10 Aralık’ta temeli atılacak olan yeni hal projesi üzerinden yapılan polemikler üzerine açıklama yaptı. Uludağ, üç - beş tane kendi keyfini düşünen hal komisyoncusu yüzünden 100 bin tane çiftçinin geleceğinin engellenemeyeceğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Son günlerde kulaktan kulağa yaymaya çalışılan bir dedikoduyla şahsımı yıpratmaya çalışıyorlar. Geçen dönemki Türkler Belediye Başkanı Sayın Hayri Çavuşoğlu’nun yıllardır hallerin birleştirilmesi çabasını yakinen bilen birisi olarak ve 2014 seçimlerinden sonra Büyükşehir Koordinatör Yardımcılığında Sayın Hayri Başkan’ın mücadelesinin bir temsilcisi olarak bugüne kadar mücadele etmiş birisiyim. Hallerin birleşmesini ve özellikle Türkler’e yapılmasını en çok isteyen benim.
Maalesef yıllardır üreticinin en çok olduğu Konaklı ve Payallar halcileri ısrarla bir an önce birleşmeyi istemesine rağmen Alanya merkez halinden sadece 3-5 tane halcinin halde sadece ofis olarak kullandıkları yerlerinden gitmemek için rahatlarının bozulmaması için iki buçuk yıldır 100 bin tane çiftçinin mahsulünün değer kazanmasının engellemelerini örtbas etmek için sanki benim projeyi kaydırmaya çalıştığımı yaymaya çalışıyorlar. Ciddi ciddi bir kaç tane büyüğüm arayarak bu iddiayı bana sormaya başlayınca bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.
Ayrıca buradan hassaten belirtmek ve özellikle vurgulamak istiyorum bu ihaleye çıkan proje tüm halcilerin 2,5 yıldır onlarca toplantı yapılarak Sayın Menderes Başkan’ın siyasi nezaket göstermesi sonucunda ALTSO tarafından çizilen bir projedir.
Buradan sesleniyorum; Lütfen kimse hal projesi üzerinden siyaset yaparak beni yıpratmaya çalışmasın halin ihalesi yapıldı ve temel atma tarihi belli oldu. Tüm Alanyamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun.
10 Aralık’ta temeli atılacak olan hal projesinin temel atma törenine tüm halkımız davetlidir. Son olarak özellikle şunu belirtmek istiyorum; Üç - beş tane kendi keyfini düşünen hal komisyoncusu yüzünden 100 bin tane çiftçinin geleceği engellenemez.
Son Güncelleme: 21.11.2016 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81