Enç: Lütfen dikkat edin

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda Muhtarlarla bir araya geldi.

Enç: Lütfen dikkat edin

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda Muhtarlarla bir araya geldi.

10 Kasım 2016 Perşembe 23:05
Enç: Lütfen dikkat edin
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda Muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve sorunları gündeme alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, AK Parti olarak sahada olmaya gayret ettiklerini ifade etti. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise, “İlçemizin tapu sorunu başta olmak üzere, 22A kadastro çalışmaları gibi birçok alanda çalışmaya devam ediyoruz. Yakında sıcak asfalt tesisimizi de devreye sokacağız. Ayrıca muhtarlarımızla bir kampta bir araya gelerek planlamamıza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
'PROVOKATİF EYLEMLER OLABİLİR'
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise Serik'in büyük bir ilçe olma yolunda ilerlediğini söyledi. Köylerin mahalleye dönüştüğünü kaydeden Enç, "Elbette sorunları da var. Her şey dört dörtlük değil, güllük gülistanlık değil. Hükümet olarak, belediye olarak ve AK Parti olarak, sorunlarınızı çözmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Bazı HDP'li milletvekillerinin gözaltına alınmasını da değerlendiren Enç, "İçeriye alınmaları ile ilgili bir takım provokatif eylemler olabilir. Bunlara da lütfen dikkat edin. Biz vatanın bütünlüğünden yanayız. Bunu hep söyledik, söylüyoruz da. Ama kim bu ülkenin karşısındaysa, kim vatan hainliği yapıyorsa, cezasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 10.11.2016 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81