Enç, Antalya'da 13 bin 650 km yol gitti

Enç, Antalya'da 13 bin 650 km yol gitti

28 Ağustos 2017 Pazartesi 20:33
Enç, Antalya'da 13  bin 650 km yol gitti
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin(TBMM) tatile girmesiyle yaz dönemi çalışmalarına başlayan Ak Parti Antalya milletvekilleri ilçe ve mahalle ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yaklaşık bir ayda 13 bin 650 kilometre yol giderek 17 ilçede 87 mahalleyi ziyaret etti.
'BİR HANE OLSA DA TEK KİŞİ YAŞASA DA GİDİYORUZ'
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yaz döneminde Antalya’nın ilçelerini, belde ve köyden dönüşen mahallelerini ziyaret eden Ak Parti milletvekilleri çalışmalara devam ediyor. Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Antalyamızın bütün mahallelerini ziyaret edip, hemşerilerimizin sorunlarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Ziyaret programlarımız çerçevesinde en uzak mahallemize de, en yüksek yaylamıza da gidiyoruz. Tek bir hane olsa da, tek kişi yaşasa da gidiyor, elini sıkıyor, eğer bir sorunu varsa çözmeye gayret ediyoruz. Milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte inşallah Antalya’nın tüm mahallelerini ziyaret edip, halkımızla bir araya geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Tebessümle gönüller kazanacağız” diye konuştu.
17 İLÇENİN TAMAMINI ZİYARET ETTİ
Gittiği ilçelerde yaşlı, hasta, engelli ve taziye ziyaretleri de gerçekleştiren Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yaklaşık bir ay içinde 17 ilçeyi ziyaret etti. Enç, Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer, Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Serik, Manavgat, İbradı, Alanya ve Gazipaşa olmak üzere 17 ilçede 13 bin 650 kilometre yol giderek, 87 mahalleyi ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi. Enç, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri ile şu ana dek gidilmeyen mahalle ve yayla ziyaretlerine bayramdan sonra devam edeceklerini söyledi.
Son Güncelleme: 28.08.2017 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81