En zor maç

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Gaziantepspor karşılaşması şu ana kadar oynadığımız en zor maç olacak" dedi.

En zor maç

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Gaziantepspor karşılaşması şu ana kadar oynadığımız en zor maç olacak" dedi.

06 Nisan 2017 Perşembe 22:07
 En zor maç


Teknik Direktör Safet Susic, Gaziantepspor maçının zor geçeceğini ancak deplasmandan puanla dönmek istediklerini söyledi. Şu ana kadarki en zorlu maça çıkacaklarını belirten Susic, "Rakibimiz son 2 maçta deplasmandan galibiyetlerle ayrıldı. Gaziantepspor'un bizden sonra bir de erteleme maçı var. Eğer 2 maçta galibiyet alırlarsa önlerindeki takımları yakalama şansları olacak. Biz de Gaziantep’e en az 1 puan almaya gidiyoruz” dedi.

LİGDE KALIRIZ

Takımın iyi durumda olduğunu dile getiren Susic, “Son 2 maçta galibiyet aldık ve Gaziantep’e puan ve puanlar için gideceğiz. Haftaiçinde iyi çalıştık. Şimdilik iyi durumdayız ama sezon sonuna kadar sıralamadaki yerimizi koruyabilirsek daha da mutlu olacağım. Ligde kalmayı hak eden iyi ve kaliteli oyuncularımız var. Önümüzde kritik maçlar var ve fikstürümüz zor, ancak hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 06.04.2017 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81