En iyisi o

Bu sezon ülkemizi Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda temsil eden genç yetenek Toprak Razgatlıoğlu, sezonun altıncı yarışında İtalya'da Avrupa Şampiyonluğu'nu ilan etti.

En iyisi o

Bu sezon ülkemizi Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda temsil eden genç yetenek Toprak Razgatlıoğlu, sezonun altıncı yarışında İtalya'da Avrupa Şampiyonluğu'nu ilan etti.

22 Haziran 2015 Pazartesi 12:04
En iyisi o
 Alanya'nın gurur olan Razgatlıoğlu, "Her gittiğim yerde hem ülkemin hem de Alanya'nın tanıtımını yapıyorum. Şampiyon olduğum için ülkem ve Alanya adına onur duydum" dedi.
AVRUPA'NIN EN HIZLISI 
Alanya'ya motosikleti sevdiren ve Tek Teker Arif olarak tanınan Arif Razgatlıoğlu'nun küçük oğlu Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa'ya ismini altın harflerle yazdırdı. İtalya’da üçüncü olan Toprak, Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda şampiyonluğunu ilan etti. Kawasaki Puccetti Racing takımıyla yarışan Toprak, İtalya’nın Misano Dünya Pisti’nde ikinci cepten başladığı yarışta çok geçmeden liderliği ele geçirdi. Son turlara doğru ilk sıradaki yerini kaptıran Toprak, yarışı üçüncü bitirmesine rağmen toplamda aldığı derece ile Avrupa Şampiyonu oldu. 
BU REKOR KIRILMAZ
Bu sezon Superstock 600 Şampiyonası’nda çıktığı ilk beş yarışı kazanan Toprak Razgatlıoğlu bu alanda da kırılması zor bir rekora imza attı. Önümüzdeki sezon Supersport Dünya Şampiyonası'na terfi edecek sporcumuzun başarılarını orada da sürdürmesi bekleniyor. İtalya’da geçtiğimiz akşam saatlerinde yapılan Supersport Dünya Şampiyonası sıralama turlarında ise milli gururumuz Kenan Sofuoğlu günün en hızlı ikinci ismi oldu. Sofuoğlu, kariyerinin 100. Supersoport Dünya Şampiyonası yarışında yarın TSİ 12:40'ta MV Agusta’nın Fransız pilotu Jules Cluzel’in ardından ikinci cepte start alacak. 
Son Güncelleme: 22.06.2015 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81