En iyi Ameliyatsız Cilt Gençleştirme İşlemleri

En iyi Ameliyatsız Cilt Gençleştirme İşlemleri

13 Mayıs 2017 Cumartesi 15:05
En iyi Ameliyatsız Cilt Gençleştirme İşlemleri

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri

Son yıllarda en etkili yöntemlerden olan somon DNA (gençlik aşısı), yaşlanmaya bağlı olarak ciltte oluşan sarkmalar,kırışıklıklar,lekeler,çizgiler üzerine yapılan çalışmalarda bu değişimlerin temel nedeni ciltte azalan proteinler olduğu ortaya çıkmıştır.Ciltte eksilen bu proteinleri tamamlayan en iyi kaynaklardan bir tanesi de somon balığı DNA’sı olduğu kanıtlanmıştır.İnsan DNA’sına benzerliğinden dolayı ciltte uyumu yakalarken aynı zamanda yenilenme,tazelenme ve onarılmayı da sağlamaktadır.Herhangi bir kriter gerektirmeden tüm cilt tipinde ve her yaşta uygulanan bir yöntemdir.Öncelikle bu işlem için cilt altı analiz yapılması gerekmektedir.Böylece kişinin bu işleme ne kadar ihtiyacı olduğu yada ne kadar süre ile nasıl uygulama yapılacağına karar verilir. Somon DNA yöntemlerinin başında gelmektedir.



Somon DNA aşısı öncelikle iki aşama olarak uygulanır. İlk aşama olan nemlendirme  işleminde, hyaluronik asit tedavisi ile cildin kaybettiği nem dengesi yeniden sağlanırken ikinci aşama için cildin alt yapısı hazırlanmış olur.Yaklaşık 2 hafta süren ilk aşama sonrasında ikinci aşama olan somon balıklarının sütünden elde edilen serumun cilt altına enjekte edilmesiyle uygulanır.Bu uygulama ile birlikte cildin ihtiyacı olan protein eksikliği tamamlanmış olur.Böylece cildin kollajen ve elastikiyeti arttırılarak yeniden yapılanması ve gençleşmesi sağlanır.



Sağlıksız ve düzensiz beslenme,sigara kullanımı,güneş ışınları ve yaşlılığa bağlı oluşan göz çevresi,dudak çizgileri ve alın bölgesinde oluşan sarkma ve kırışıkların oluşumu ve cildin nem dengesinin bozulması sonucunda oluşan sarkmaların engellenip onarılması için cilt altına mezoterapi yöntemi ile enjekte edilen ’sı cildi yeniden yapılandırır ve gençleşmesini sağlar.Bunun dışında çatlak tedavilerinde de Somon DNA uygulaması kullanılabilir.



Mezoterapi yöntemi ile cilde enjekte edilen Somon balığı sütü,doğal bir serum olduğu için herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz.Yapılan işlem 1-3 hafta aralıklarla cildin yapısına göre 1-5 seans arası uygulanır.Uygulama sonrasında kısa süreli hafif kızarıklıklar oluşabilir.Ayrıca bu işlem;hamilelerde,kanser hastalarında,şeker hastalarında ve kalp rahatsızlığı olan kişilerde uygulanmamalıdır. Göz bölgesi gençleştirme ve morlukları gidermek için için  uygulanır.



Tüm işlemler için 20 yıllık tecrübe ve birikimi olan MD Dermatoloji Polikliniğini tavsiye ediyoruz ücretsiz muayene ve bilgilendirme mevcuttur.
Son Güncelleme: 14.05.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81