Elektrik kesintisi var

Elektrik kesintisi var

28 Nisan 2017 Cuma 21:11
Elektrik kesintisi var
Alanya Kaymakamlığı Basın Büro, 29 - 30 Nisan tarihleri arasından Akdeniz EDAŞ Doğu Bölge Koordinatörlüğü daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edebilmesi adına AOB Servisi tarafından modüler hücre dönüşümü ve kablo bağlantıları çalışması yapılacağından Alanya'nın bazı bölgelerinde planlı elektrik kesinti yaşanacağını duyurdu. Bugün saat 04.00 ile 07.00 arasında Şekerhane, Güllerpınarı, Çarşı ve Tophane Mahallesi’nde; saat 07:00 ile 17:00 arasında da Güllerpınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Bulvarı, Alanya Belediye Binası Çevresi, Kaymakamlık Lojmanı, Hükümet Konağı Çevresi etkilenecektir.
Yarın saat 06.30 ile 12:30 saatleri arasında ise Çarşı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı, Mola Kavşağı, Hacet Caddesi, Yaylayolu Caddesi, Açıkalın Sokak etkilenecek.
Son Güncelleme: 28.04.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81