Eksiklere rağmen hedef: 3 puan

Eksiklere rağmen hedef: 3 puan

03 Aralık 2017 Pazar 20:04
Eksiklere rağmen hedef: 3 puan
Aytemiz Alanyaspor bugün saat 20.00'de Kayserispor'u konuk edecek. Turuncu yeşilli takım eksiklerine rağmen sahaya 3 puan için çıkacak. 
 
Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'in 14'üncü haftasında yarın Kayserispor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan Vagner Love, Junior Fernandes, M'Billa Etame, Ioannis Maniatis ve sarı kart cezalısı Lamine Gassama ile Georgios Tzavellas forma giyemeyecek. Lig'e 17 puanla 12'nci sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor, 23 puanla 7'nci sıradaki rakibini eksiklerine rağmen Kayseri'ye puansız göndermek istiyor. 
SÜPER LİG'DE 3. RANDEVU
İki takım ilk kez geçtiğimiz sezon Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Taraflar birer galibiyet alırken, iki maç da 3-0 bitti.
Süper Lig'de evinde oynadığı son 3 maçın ikisini kazanan Aytemiz Alanyaspor, bu sezon iç sahadaki ilk 3 karşılaşmada galibiyet alamamıştı (1B 2M). Sezona Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kayserispor ise ondan sonra oynadığı 12 maçın sadece birini kaybetti (6G 5B). Kayserispor bu sezon Süper Lig'de en fazla berabere kalan 3 takımdan biri (5; Beşiktaş ve Fenerbahçe ile eşit). Bu sezon ligde sadece Bursaspor (155), Aytemiz Alanyaspor'dan (161) daha az faul yaptı. Kayserispor ise en az faul yapan 5'inci takım (173). 
Son Güncelleme: 03.12.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81