Benzin fiyatlarına zam geldi!

Bu gece yarısı itibariyle geçerli olacak zamlı fiyatlar sonrasında benzinin litre fiyatının 16 kuruş artacağı ve fiyatın pompaya yansıyacağı aktarıldı.

Benzin fiyatlarına zam geldi!

Bu gece yarısı itibariyle geçerli olacak zamlı fiyatlar sonrasında benzinin litre fiyatının 16 kuruş artacağı ve fiyatın pompaya yansıyacağı aktarıldı.

25 Şubat 2020 Salı 23:26
Benzin fiyatlarına zam geldi!

Bu gece yarısı itibariyle geçerli olacak zamlı fiyatlar sonrasında benzinin litre fiyatının 16 kuruş artacağı ve fiyatın pompaya yansıyacağı aktarıldı. Benzin fiyatları bu gece yarısı itibariyle 16 kuruş zamlanacak. Benzin fiyatlarında yaşanan artışın pompaya yansıyacağı belirtildi.

Benzine 16 Kuruşluk Zam

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılan açıklamada, bu gece yarısı itibariyle geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 16 kuruş zam meydana geldiği ve yaşanan fiyat artışının pompa fiyatlarına yansıyacağı belirtildi.

Zam Sonrası Benzin Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Yapılan 16 kkuruşluk zammın ardından benzin fiyatları İstanbul'da 6,73 liradan 6,89 liraya çıkacak. Ankara'da ise bu fiyat 6,82 liradan 6,98 lira olacak. Zam sonrasında benzin fiyatları İzmir'de 6,83 liradan 6,99 liraya yükselecek.

Zam 25 Şubat'tan İtibarn Geçerli Olacak

Benzine gelen 16 kuruşluk zamın pompa fiyatlarına da yansıyacağı belirtilirken zammın 25 Şubat tarihi itibariyle yani bu gece saat 00.00 itibari ile benzindeki zammın geçerli olacağı belirtildi.

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor?

Akaryakıt fiyatları Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ve dolar kurundaki değişikliğe göre hesaplanıyor. Dolar kurunda yaşanan değişikliklerinde baz alındığı akaryakıt fiyatlarındaki hesap rafineler tarafından yapılıyor. Ortaya çıkan hesaplama sonucunda dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatların rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve kentlere göre değişkenlik gösterebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81