AKSA Alanyum'u aydınlattı

Alanya'nın yeni enerji kaynağı AKSA Elektrik Enerji, hafta sonunda da Alanya halkını bilgilendirmeye devam etti. Hafta sonunda Alanyum AVM'yi ziyaret eden vatandaşları kurulan stant da AVM girişinde karşılayan ve ağırlayan AKSA Elektrik Enerji Toptan Satış Aş. Akdeniz Bölge Bayisi Mutlu Türkyılmaz ve ekibi vatandaşlara AKSA'nın avantajlarını anlattı.

AKSA Alanyum'u aydınlattı

Alanya'nın yeni enerji kaynağı AKSA Elektrik Enerji, hafta sonunda da Alanya halkını bilgilendirmeye devam etti. Hafta sonunda Alanyum AVM'yi ziyaret eden vatandaşları kurulan stant da AVM girişinde karşılayan ve ağırlayan AKSA Elektrik Enerji Toptan Satış Aş. Akdeniz Bölge Bayisi Mutlu Türkyılmaz ve ekibi vatandaşlara AKSA'nın avantajlarını anlattı.

26 Kasım 2017 Pazar 11:19
AKSA Alanyum'u aydınlattı
 
 
Alanya’da enerji sektörüne yön veren isimlerden olan Mutlu Türkyılmaz, yeni girişimi AKSA Enerji ile de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. ALBE-DOĞALGAZ ile 2013 yılından bu yana Akdeniz Bölgesinde dökme doğalgaz dağıtımı yapan Türkyılmaz,  bölgede bulunan otel, pastane, restoran ve yurt gibi işletmelerin % 90 nına ulaşırken, AKSA Elektrik Enerji Toptan Satış Aş. Akdeniz Bölge Bayisi olarak ta Alanya halkını indirimli elektrikle tanıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Konaklı Megamall AVM'de vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına devam eden Mutlu Türkyılmaz ve ekibinin bu haftaki durağı da Alanyum AVM oldu. AVM'yi ziyaret eden vatandaşları girişte bulunan AKSA standında karşılayan Türkyılmaz ve şirket çalışanları vatandaşlara AKSA'nın avantajlarını anlattı. 
 
TERCİHLERİ AKSA OLDU
 
Stant, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, onlarca vatandaş AKSA'ya geçiş yaptı. Çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ve Alanya halkının AKSA Elektrik ve Enerji'ye yoğun ilgi gösterdiğini belirten Türkyılmaz AKSA'nın tarifeleri hakkında da bilgi verdi. AKSA Elektriğin sunduğu kampanyalardan faydalanmanın çok büyük tüketim gerektirmediğini belirten Türkyılmaz ” AKSA Elektrik, her tüketicinin kendi elektrik şirketini seçmesi kon usunda özgürlüğünü yaşarken avantajlarıdan da faydalanmalarını sağlıyor. AKSA Elektrik müşterileri kullanım değerlerine göre yılda faturadan fazla tasarruf ediyor, ayrıca tanıdıkları bir başka serbest elektrik tüketicisini AKSA Elektrik müşterisi yapmaları halinde de mevcut indirimlerine ek olarak da bir indirim daha kazanıyorlar” dedi. 
 
Türkyılmaz AKSA'nın avantajlı kampanyalarını şöyle sıraladı ;
 
 
MERHABA AKSA İLE İLK AY FATURANIZ BİZDEN
 
"Aylık elektrik fatura bedeli 82 TL ve üzerinde olan tüm serbest tüketiciler AKSA’nın avantajlı tarifesini seçerek ekstra indirime merhaba der. Merhaba Aksa tarifesi ile yapacağınız 18 aylık sözleşme ile ilk ay elektrik faturanızı ödemezsiniz."
 
 
SÜREKLİ AKSA
 
"Aylık elektrik fatura bedeli 82 TL ve üzerinde olan tüm serbest tüketiciler AKSA’nın avantajlı tarifesini sürekli olarak indirimli almaya devam eder. Sürekli Aksa 12 tarifesi ile 1 yıl boyunca faturanızda ki aktif enerji birim fiyatı üzerinden değişmeyen oranda indirim alırsınız."
 
ZAMSIZ AKSA
 
"Aylık elektrik fatura bedeli 82 TL ve üzerinde olan tüm serbest tüketiciler AKSA’nın avantajlı tarifesini seçerek elektriği zamsız olarak almaya devam eder. Zamdan Etkilenmeyen Tarife ile, faturanızda ki aktif enerji birim fiyatı AKSA aboneliğiniz süresince sabitlenir. Yapacağınız uzun vadeli kontrat sayesinde elektrik piyasasında oluşabilecek anlık fiyat değişimlerinden etkilenmezsiniz. Elektriğe zam gelse bile 1 yıl boyunca aktif enerji birim fiyatınız sabit kalır. "
 
ESNEK AKSA
 
"Aylık elektrik fatura bedeli 82 TL ve üzerinde olan tüm serbest tüketiciler Aksa’nın avantajlı tarifesinden süre taahhüdü vermeden hizmet alırlar. Esnek Aksa tarifesi ile sözleşme süresi boyunca aktif enerji birim fiyatı üzerinden %3 indirim alırsınız. Dilediğiniz zaman sözleşmenizi herhangi bir cezai bedel ödemeden iptal edebilirsiniz."
 
STANDART AKSA
 
"Aylık elektrik fatura bedeli 82 TL ve üzerinde olan tüm serbest tüketiciler AKSA’nın avantajlı tarifesinden yararlanabilirler. Standart Aksa tarifesi ile sözleşme süresi boyunca aktif enerji birim fiyatı üzerinden %3 indirim alırsınız." 
 
Mutlu Türkyılmaz, ” Bu kampanyalarımızı ve AKSA Elektriği tanıtmak adına vatandaşlarımızı Kadıpaşa Mahallesi Develiler Sokak Şen Apartmanı altı No:1/A’da bulunan Bölge Müdürlüğümüze bekliyoruz derken, sunduğumuz avantajlarından haberdar olmak isteyen vatandaşlarımız detaylı bilgi için 0 242 511 36 63 ve 0531 104 06 83 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler " dedi.

Akın BAYCAN
 
Son Güncelleme: 26.11.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81