Ehliyette randevu süresi 6 aya kadar çıktı

1 Ocak 2016'da yürürlüğe giren yönetmelik gereğince, sürücü ehliyetleri 2020'ye kadar yenilenecek.

Ehliyette randevu süresi 6 aya kadar çıktı

1 Ocak 2016'da yürürlüğe giren yönetmelik gereğince, sürücü ehliyetleri 2020'ye kadar yenilenecek.

09 Nisan 2017 Pazar 21:28
Ehliyette randevu süresi  6 aya kadar çıktı
Yenileme için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden randevu almak isteyenlere 2-6 ay sonrasına gün veriliyor.
İstanbul ve  İzmir için en erken tarih 2 ay sonrası olurken;  Ankara,  Bursa,  Diyarbakır gibi bazı illerde bu süre, 4-6 aya kadar uzuyor. Randevu alınıp müracaat sonrası, yeni ehliyetin hazırlanması için de bekleniyor. Kırık ve yıpranmış ehliyetlerini değiştirmek isteyen vatandaşlar trafik kontrollerinde mağdur oluyor.
EN HIZLI BAĞCILAR
Ankara  Emniyet Müdürlüğü en erken ağustos ayına randevu verirken,  İstanbul'da  Bağcılar İlçe  Emniyet Müdürlüğü'nden bir ay içinde randevu alınabiliyor.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ehliyet almak isteyenler haziran ayını,  Kadıköy İlçe  Emniyet Müdürlüğü'nden ehliyet almak isteyenler ise temmuz ayını beklemek zorunda kalıyor.  Bursa için en yakın tarih olarak haziran ayına randevu verilirken, birçok ilçesinde ise eylül ayı bekleniyor.  İzmir'e en yakın 2 ay sonraya randevu alınabiliyor.  Antalya,  Giresun ve  Denizli'de bu süre 1 aya iniyor,  Diyarbakır'da ise 6 aya çıkıyor.
Son Güncelleme: 09.04.2017 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81