Eğlenceli veda

Eğlenceli veda

20 Ekim 2017 Cuma 20:08
Eğlenceli veda
Alanya'da yerleşik yaşayan İskandinav vatandaşları, 2017 yaz sezonuna Dolphin Family Otel'e ait Secret Garden'da yapılan eğlenceli bir organizasyonla veda ettiler
 
Danimarka'nın en ünlü sanatçılarından Luna Carlsen, Obagöl'de bulunan Dolphin Family Otel'de renkli bir konsere imza attı. İşletmeci Jan Orum Wermo'nun organize ettiği geceye Alanya'da yerleşik olarak yaşayan Danimarka, Norveç ve diğer İskandinav ülkelerinin vatandaşları büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı bu eğlenceli geceye katılanlar arasında Danimarka'nın en büyük sigorta şirketlerinden olan Degfagliga Hus CEO'su Finn Moller ve Katya Otelleri sahibi Kamil Köseoğlu gibi isimler de vardı. Zengin menülü bir barbekü partisinin ardından Luna Carlsen'in şarkıları ile eğlenen katılımcılar, dans ederek gecenin tadını çıkardılar. Gece geç saatlere kadar devam eden eğlencede, misafirler bir an olsun yerlerinde durmadılar.
 
Magazin Servisi
 
Son Güncelleme: 20.10.2017 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81