Yeni Alanya Temel Lisesi, 'Üniversite Tercih Merkezi' kurdu

Yeni Alanya Temel Lisesi, 'Üniversite Tercih Merkezi' kurdu

12 Temmuz 2017 Çarşamba 02:52
Yeni Alanya Temel Lisesi,  'Üniversite Tercih Merkezi' kurdu
Eğitimde yaptığı başarılı çalışmalarla Alanya'da adından sıkça söz ettiren Özel Yeni Alanya Temel Lisesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercihi yapacak öğrenciler için kurum içerisinde 'Üniversite Tercih Merkezi' kurdu. 
 
Özel Yeni Alanya Temel Lisesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercihi yapacak öğrenciler için kurum içerisinde 'Üniversite Tercih Merkezi' kurdu. Kurum öğretmenleri tarafından öğrencilere başarı puanlarına göre tercihlerinde istedikleri üniversite, okumak istedikleri alanlar gibi konularda danışmanlık hizmeti veriliyor.
'TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ'
Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Özel Yeni Alanya Temel Lisesi Müdürü Yümni Can, "1987 yılından beri her yıl tercih merkezi kurulur. Bu sene özel olarak İstanbul Aydın Üniversitesi ile birlikte ortaklaşa hareket ediliyor. Geçen sene 2016 LYS'de yüzde 96'lık bir başarı elde edildi. Bu sene daha fazlasını istiyoruz. Bu sene Özel Yeni Alanya Temel Lisesi olarak kurumumuzun içerisinde tercih merkezi kurduk. Öğrencilerimiz buraya gelerek tercihlerini yapabilirler. Üniversiteye hak kazanan tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 12.07.2017 02:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81