Yedi Bilim’den satranca destek

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Satranç Turnuvası Ödül Töreni, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Yedi Bilim’den satranca destek

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Satranç Turnuvası Ödül Töreni, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 03:53
Yedi Bilim’den  satranca destek

Ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Şube Müdürü Emin Yaman, Mustafa Erdoğan, Erkan Ergen, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Üstündağ, Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Üstün katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er satrancın öğrenci gelişimine olumlu katkıları olduğunu, öğrencilere planlı hareket etmeyi öğrettiğini, dikkat dağınıklığını giderdiğini, diğer derslerde de başarılı olmaya katkısının büyük olduğunu vurguladı. Yine çocuklara kurallara uymayı, dostça oynamayı, kazanmayı, kaybetmeyi, kabullenmeyi, kazananı tebrik etmeyi öğrettiğini, çocukları ve aileleri kaynaştırdığını ekledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak satrancı ve her türlü faydalı sportif faaliyetleri önemseyip desteklediklerini söyleyen Er, dereceye girenlere madalya ve satranç takımı hediye etti. Ayrıca satrancın Alanya’da gelişmesine katkı sağlayan dönem sonu satranç turnuvasına ev sahipliği yapan Yedi Bilim Anadolu Fen Lisesi Yöneticisi Ömer Karatoprak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve plaket verdi. Yedi Bilim Anadolu Fen Lisesi Yöneticisi Ömer Karatoprak yaşamla satrancın paralel olduğunu, okullarda satranç sporuna önem verdiklerini, böyle güzel bir etkinliğe destek oldukları için çok mutlu olduklarını, bundan sonraki süreçte de desteklerinin süreceğini söyledi ve teşekkür etti.
Engelliler Kategorisi
1. Özgür YAMAN
2. Ferdi ÇAKAR
3. Erdinç CANTÜRK

4.Abdurrahman ÖZEN

Öğretmen Kategorisi
1. Mustafa Oğuzhan MUSARA
2. Yavuz CANLI
3. Davut ÜNEŞİ
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81