Yedi Bilim’den sanatsal şenlik

Alanya Yedi Bilim Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel "7 Bilim Kültür ve Sanat Şenliği" Şelale Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Yedi Bilim’den sanatsal şenlik

Alanya Yedi Bilim Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel "7 Bilim Kültür ve Sanat Şenliği" Şelale Meydanı'nda gerçekleştirildi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 21:13
Yedi Bilim’den sanatsal şenlik

Öğrencilerin bilim ve sanata olan merakıyla ortaya çıkan deneylerle el emeği ürünler, velilere ve Alanya halkının beğenisine sunuldu. Okul Müdürü olan Ahmet Ünal ve Ozan Kara yaptıkları açıklamada yakın gelecekte ilk önce Alanya'nın sonra da Türkiye'nin en iyi okullarından biri olma yolunda ilerlediklerini belirttiler. Şenlikte bilimsel gösteri deneyleri, görsel sanatlar standı, sosyal bilimler projeleri yer alırken, İngilizce ve Fransızca oyunlar da sergilendi. 
BÜYÜK BİR ÇABA SARFEDİLDİ 
Yedi Bilim Koleji Genel Korditanörü Tuğba Kılınç şenlik için tüm öğrenci ve öğretmenlerin büyük bir emek harcadığını belirterek, "Artık geleneksel hale getirdiğimiz Yedi Bilim Koleji Kültür, Bilim ve Sanat Şenliği'nin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Tüm öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz büyük bir emek vererek bu şenliğe hazırlandılar" dedi. 

'AMACIMIZ EĞLENEREK ÖĞRENMEYİ SAĞLAMAK' 
Öğrencilerin bir yıl boyunca eğitimcilerin yönlendirmeleriyle bu şenlik için çalıştığını söyleyen Yedi Bilim Koleji Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Müşerref Sakamet, "Öğrenci ve öğretmenlerimizle güzel bir gün geçirmek için sene başından beri özveriyle çalışıyoruz. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin yönlendirmeleriyle yıl boyu çabalayarak yaptığı projeleri şenlikte sergiliyor. Ayrıca canlı oyunlarımız, deneylerimiz ve kermes alanımız var. Bütün branş derslerinde yıl boyunca ortaya çıkan projeleri burada sergiliyoruz. Aslında amacımız biraz daha kitaptan, ezberden çıkmak ve yaşayarak, eğlenerek öğrenmeyi sağlamak. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu konuda da bizi her zaman destekleyen Alanya Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Emeği geçen bütün eğitmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
'ÖĞRENCİLERİMİZİ SANATA DAHİL ETMEK İSTİYORUZ'
Yedi Bilim Koleji Fen Bilimleri Zümre Başkanı olan Ahmet Gültekin ise, "Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz kültür, bilim ve sanat şenliğini etkin bir şekilde sürdürmekteyiz. Bir sene boyunca bütün branşlarda hazırlamış olduğumuz projelerimizi burada velilerimize ve Alanya halkına sergiliyoruz. Öğrencilerimizle yıl içerisinde verdiğimiz emeğin karşılığını burada alıyoruz. Bundan mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu etkinliğimizi geleneksel hale getirerek önümüzdeki yıllarda da yapmayı planlıyoruz" diye konuştu. – Haber Merkezi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81